Noem ons ‘social addicts’. We zijn er trots op! Hier, bij Scooperz, werken we 24/7 aan de tofste social media accounts. Dit doen we in vier domeinen: Social media content, Webcare, Advertising en Influencers. Ieder met zijn eigen toppers en talenten, maar wel als één team.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media content is het totaalplaatje van de juiste strategie, waarin een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je sales met 300 procent verhoogt. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben. Voor jou trekken ze de wijde wereld in, en jij mag met ze mee.

meer info...

WEBCARE

Wij zijn altijd en overal online. En guess what? Dat is jouw social media community ook. Daarom is ons webcareteam 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar in meerdere talen. Ja, dat is dus óók in het weekend én op feestdagen. Reacties via Facebook, chats via de website of jouw tweets monitoren? Kom maar op! Na 512.316 tweets en 1.464.293 Facebookreacties kennen wij de kracht van online communities.

meer info...

ADVERTISING

Social media advertising is scoren met details. Een woord kan het verschil maken in conversie. Het grote voordeel van adverteren via Facebook, Instagram, YouTube, Twitter en Linkedin is dat je heel specifiek je doelgroep kunt bereiken. Of het nu gaat om het promoten van je daily content of een viral met ruim 5 miljoen views in een week, wij weten hoe je content onder de aandacht brengt.

meer info...

INFLUENCERS

Bloggers en vloggers, de nieuwe idolen van deze wereld. Via posts op Instagram, YouTube video’s en advertorials op bekende blogs bereiken zij miljoenen volgers en brengen ze hen in contact met allerlei verschillende merken.

Maar hoe vind je nou de ideale match van blogger en product?

Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland en helpt jou daar graag bij!

Influencer         Adverteerder

Liked je dit wat?

Bel ons op 076-8200202 of mail naar info@scooperz.nl