BRIEF

Voor Tango voeren wij de social media advertising campagnes uit. Dit is onderdeel van een campagne die Tango samen met onze vaste samenwerkingspartner The Communication Company heeft opgezet. Sinds begin 2017 creëren we daarnaast weekly content voor de Facebookpagina van Tango.

ACTIVITIES

social media case Tango

SOLUTION

De campagnes voor Tango zijn gericht op branding of op lokale pompen. Voor iedere campagne wordt een doelstelling bepaald waar wij de advertising op richten. De reacties op de Facebookadvertenties, de weekly content en de Facebookpagina van Tango worden dagelijks gemonitord en beantwoord door ons webcareteam.

RESULTS
Voor de campagne die in januari 2017 liep, hebben we 11,9 miljoen weergaven behaald, bij een voorgaande campagne steeg het aantal pompbezoeken met 323% en is dankzij onze weekly content de betrokkenheid gestegen met 3.000%!

REACTIE KLANT
“Ik ben heel blij met Scooperz. Jullie reageren adequaat op de reacties van mensen op Facebook. Het contact tussen ons is goed en snel. Door jullie werk kunnen we heel goed verschillende acties testen en sturen op effectiviteit. Dit zorgt ervoor dat de toch al goedlopende advertenties steeds beter worden op het gebied van targeting, views en engagement (welke overigens al heel goed scoort!). Dit is voor ons heel nuttig. Dikke duim voor jullie. Ik ben een tevreden klant.”

André Op de Weegh, Marketing Communication Coördinator NL, Kuwait Petroleum (Nederland) B.V.

Social media case Tango