JOIN
SCOOPERZ

Scooperz is al 7 jaar de social media agency voor de grootste merken in de Benelux. De mooiste merken vertrouwden hun community al aan ons toe, maar we hebben een lang verlanglijstje! We staan pas aan het begin van ons avontuur en zoeken daarom enorm gedreven en getalenteerde pioniers met een ‘sky is not the limit-attitude’. Ben jij er klaar voor om een Scoopie te worden?

STAGE VIDEO / EDITEN

Maak jij graag video’s waar mensen van staan te kijken? Heb je een aansluitende studie en ben je gemotiveerd om jouw stempel achter te laten in de visuele media. Wie weet ben jij dan de persoon die ons Scooperz-team komt versterken in 2018.

Naar stage

STAGE DESIGN/CONTENTCREATIE

Studeer je vormgeving aan het Sint Lucas, Grafisch Lyceum of een andere creatieve opleiding? Ben je de beste van de klas en wil je snel en veel leren? Dan maak je kans om vanaf januari 2018 stage bij ons te mogen lopen!

Naar stage

WEBCARE MEDEWERKER

Ben jij creatief met tekst? Schrijf je foutloos Nederlands, ben je dol op mensen verrassen en ben je klanten graag van dienst? Studeer je Nederlands, Communicatie of Journalistiek? Solliciteer dan als webcaremedewerker.

Naar vacature

WAAROM SCOOPERZ?

Wij geloven dat iedereen, groot of klein, het verdient om gezien te worden. Met onze kennis zijn we in staat merken groot te maken op social media. We beheren de social media-kanalen van enkele van de grootste merken in Nederland. Onze posts en reacties worden door miljoenen mensen gezien. Wil jij, samen met ons, tot de besten in je vakgebied behoren?

WAY OF WORKING

Bij Scooperz is je werk zo leuk als je het zelf maakt: je creëert je eigen baan door werk naar je toe te trekken. Werken bij ons betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid, alles doen voor je klant en werken voor de merken waarvan je houdt. We werken hard én we hebben veel lol samen.