JOIN
SCOOPERZ

Scooperz is al 6 jaar het social media bureau voor de grootste merken in de Benelux. De mooiste merken vertrouwden hun community al aan ons toe, maar we hebben een lang verlanglijstje! We staan pas aan het begin van ons avontuur en zoeken daarom enorm gedreven en getalenteerde pioniers met een ‘sky is not the limit-attitude’. Ben jij er klaar voor om een Scoopie te worden?

PARTTIME MEDEWERKER WEBCARE

Zit je heel de dag op social media? Ben je creatief met woorden en schrijf je foutloos Nederlands en Engels? En maak je graag mensen blij? Dan zoeken wij jou!

Naar vacature

SOCIAL ADVERTISING / SEA SPECIALIST

Social addict? Ervaring in social advertising, SEA en/of SEO en zin in een nieuwe baan? Eentje met veel vrijheid en kansen? Kom bij ons als social advertising specialist!

Naar vacature

STAGE DESIGN

Studeer je vormgeving aan het Sint Lucas, Grafisch Lyceum of een andere creatieve opleiding? Ben je de beste van de klas en wil je snel en veel leren? Dan maak je kans om stage bij ons te mogen lopen!

Naar stage

STAGE MARKETING

Studeer je communicatie, marketing of commerciële economie en wil je van social media je werk maken?  Solliciteer dan naar een stage als community manager bij Scooperz!

Naar stage

WAAROM SCOOPERZ?

Wij geloven dat iedereen, groot of klein, het verdient om gezien te worden. Met onze kennis zijn we in staat merken groot te maken op social media. We beheren de social media kanalen van enkele van de grootste merken in Nederland. Onze posts en reacties worden door miljoenen mensen gezien. Wil jij, samen met ons, tot de besten in je vakgebied behoren?

WAY OF WORKING

Bij Scooperz is je werk zo leuk als je het zelf maakt: je creëert je eigen baan door werk naar je toe te trekken. Werken bij ons betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid, alles doen voor je klant en werken voor de merken waarvan je houdt. We werken hard én we hebben veel lol samen.