JOIN
SCOOPERZ

Scooperz is al 7 jaar de social media agency voor de grootste merken in de Benelux. De mooiste merken vertrouwden hun community al aan ons toe, maar we hebben een lang verlanglijstje! We staan pas aan het begin van ons avontuur en zoeken daarom enorm gedreven en getalenteerde pioniers met een ‘sky is not the limit-attitude’. Ben jij er klaar voor om een Scoopie te worden?

TEAMLEIDER WEBCARE

Dagelijks servicevragen beantwoorden in de juiste tone of voice doe jij met gemak. En dat niet alleen, je weet hier ook nog een team op aan te sturen én de klant op de hoogte te houden. Klik snel verder want we zijn opzoek naar jou!

Naar vacature

CONTENT CREATOR

Je hebt Adobe allang uitgespeeld. Je bent 10/10 in taal. Maar belangrijker nog, je weet precies wat er momenteel scoort op social. Mooi! Lees dan zeker even verder.

Naar vacature

ADVERTISING SPECIALIST – VERVULD

Business Manager en Adwords ken jij op je duimpje. Speaking of duimpjes, jij weet precies hoe je er duizenden genereert. Relevant? Bekijk onze vacature!

Naar vacature

STAGE DESIGN – VERVULD

Studeer je vormgeving aan het SintLucas, Grafisch Lyceum of een andere creatieve opleiding? Ben je de beste van de klas en wil je snel en veel leren? Dan maak je kans om in 2018 stage bij ons te mogen lopen!

Naar stage

STAGE AV

Maak jij graag video’s waar mensen van staan te kijken? Heb je een aansluitende studie en ben je gemotiveerd om jouw stempel achter te laten in de visuele media. Wie weet ben jij dan de persoon die ons Scooperz-team komt versterken in 2018.

Naar stage

GASTVROUW/HEER

Ben jij een enthousiaste, vrolijke gastvrouw/heer die het leuk vindt om klanten van grote merken te ontvangen, props te regelen voor fotoshoots en het kantoor spik en span te houden in een sociale, prettige en gezellige werkomgeving? Dan is deze functie iets voor jou!

Naar vacature

WAAROM SCOOPERZ?

Wij geloven dat iedereen, groot of klein, het verdient om gezien te worden. Met onze kennis zijn we in staat merken groot te maken op social media. We beheren de social media-kanalen van enkele van de grootste merken in Nederland. Onze posts en reacties worden door miljoenen mensen gezien. Wil jij, samen met ons, tot de besten in je vakgebied behoren?

WAY OF WORKING

Bij Scooperz is je werk zo leuk als je het zelf maakt: je creëert je eigen baan door werk naar je toe te trekken. Werken bij ons betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid, alles doen voor je klant en werken voor de merken waarvan je houdt. We werken hard én we hebben veel lol samen.