fbpx

Je hele leven vastleggen op video en delen met de rest van de wereld? Jij moet er misschien niet aan denken maar deze families wel! Via hun familievlogs op YouTube delen ze hun belevenissen en dat levert ze veel op. Niet alleen volgers maar ook een behoorlijke bron aan inkomsten vanuit YouTube advertenties en sponsoring. Wie ze zijn en wat ze delen op YouTube? Ik heb een lijstje met de bekendste YouTube families voor je gemaakt.

1. Brataley

Het kanaal van Brataley is vanwege het enorme aantal volgers van bijna 5 miljoen koploper in deze lijst van YouTube families. De drie kinderen van dit Amerikaanse gezin zijn mateloos populair. Kijk zelf even mee:

2. Daily Bumps

Daily Bumps is het kanaal van een gezin uit Californië met twee schattige kleine jongetjes. En die trekken kijkers. Inmiddels heeft het kanaal ruim 2,7 miljoen abonnees.

3. Ace Family

Tussen alle families is de Ace Family een opvallende. Excentrieke ouders met een schattig dochtertje die hun leven vol pranks en challenges delen op YouTube. Het levert ze tot nu toe al 2 miljoen abonnees op en ook op Instagram kunnen ze inmiddels rekenen op meer dan een miljoen volgers.

4. Sam and Nia

Sam and Nia is het kanaal van een gelovig gezin met 3 kinderen uit de VS. Vader Sam is fotograaf en kan overduidelijk goed overweg met de camera. Met dagelijkse vlogs als resultaat. Het zwembad van het gezin is al meerdere keren ingezet voor experimenten. Zo ook in deze populaire video met ruim 24 miljoen views:

5. Sacconejolys

Sacconejolys is begonnen met het kanaal van moeder Anna. Haar man Jonathan hielp haar achter de schermen met het kanaal en tegenwoordig zien we dit stel samen met hun drie kinderen op het familiekanaal. Ze wonen in Londen en komen steeds dichterbij de 2 miljoen abonnees!

6. Smelly Belly TV

Smelly Belly TV is met ruim een miljoen volgers en dagelijkse video’s het kanaal van een gezin dat helemaal is gericht op YouTube. Behoorlijk intensief met dagelijkse uploads maar niet zonder succes. Dit YouTube gezin zonder privacy trekt meer dan een miljoen abonnees.

7. 8 Passengers

8 Passengers is, zoals de naam doet vermoeden, het kanaal van een Amerikaans gezin van 8. De 6 kinderen van Bonnie en Joel zijn tussen 4 en 13 jaar oud. Ook dit gezin heeft naast het familiekanaal een aantal succesvolle persoonlijke kanalen. Wekelijks komen 3 nieuwe video’s online met de dagelijkse beslommeringen van dit gezin. De bekendste video op het kanaal heeft al meer dan 14 miljoen views behaald:

8. We are the Davises

Het kanaal van We are the Davises geeft een kijkje in het leven van een gezin uit Californië met twee kinderen en ‘the real American Lifestyle.’ De ruim 500 video’s die ze hebben geüpload zijn tot nu bekeken door meer dan een miljoen abonnees.

9. Our Family Nest

Our Family Nest is het kanaal van een Amerikaans gezin met 4 kinderen tussen de 12 en 21 jaar. Naast het familiekanaal hebben de kids zelf ook hun eigen kanalen. De familie is nog relatief klein met bijna een miljoen volgers op YouTube.

10. Bucket List Family

Zeker niet de grootste maar wel de leukste familie op YouTube deze Bucket List Family. Vader en moeder reizen samen met hun twee schattige kinderen. Ze hebben huis en haard achtergelaten om de wereld te ontdekken en maken er prachtige video’s over. Mijn persoonlijke favoriet en daarom een must in dit lijstje. Ze waren recent in Amsterdam en maakten daar deze video over:

Nederlandse families die vloggen

Leuk die internationale families maar in Nederland kun je ook gewoon familievloggers volgen! Ik heb er drie opvallende voor je. Trouwens ik krijg zelf de smaak van het vloggen ook steeds meer te pakken. Kijk dus ook even op mijn kanaal en naar deze vlog van ons gezin:

De Bellinga’s

De Nederlandse familie Bellinga heeft inmiddels ruim 100.000 abonnees op YouTube. Voor ons kleine landje een behoorlijk aantal mensen dat kijkt naar hun dagelijkse vlogs. Ze delen al twee jaar lang iedere dag een vlog. Dat is al een prestatie op zich!

Koetlife

Deze familie heeft geen enkele moeite om alles uit hun leven te delen. Dat levert alledaagse en soms bijzonder situaties op die gevolgd worden door ruim 100.000 abonnees op hun kanaal.

De Latooys

Samen met hun ouders zijn de bekende YouTubers Gio en Melanie ook een kanaal begonnen: De Latooys. Dat loopt heel goed met de inmiddels ruim 200.000 abonnees! Ze delen af en toe een video over alledaagse en bijzondere situaties in hun leven.

Naast deze families zijn er nog veel meer gezinnen te vinden op YouTube! Bijzonder dat ze zoveel over hun leven delen. Ik verwacht dat we de komende jaren steeds meer naar deze gezinnen gaan kijken en ben benieuwd of jullie er ook zo over denken.

Over mij

Leuk dat je dit artikel hebt gelezen! Ik ben Esther Goos, eigenaar van social media bureau Scooperz. Mijn leven draait om social media. Niet alleen op kantoor maar ook thuis waar we YouTubers en bekende Instagrammers in ons gezin hebben. Volg mijn kids bijvoorbeeld hier of hier en de jongste twee van 8 en 9 kun je hier volgen.