fbpx

Ze zijn bijna niet meer weg te denken van YouTube: de vloggers. Het vloggen heeft zich in sneltreinvaart internationaal verspreid, zo ook naar ons kleine kikkerlandje. Vloggers blijven groeien in populariteit en hebben een enorm bereik. Vloggers worden daarom ook wel beschreven als influencers en bieden unieke advertentiemogelijkheden. Ook Nederland heeft haar eigen YouTube-sterren en één ding is zeker: de vloggers van eigen bodem zijn de minste niet. In dit artikel leggen we de 25 bekendste vloggers uit Nederland voor je onder de loep.

Ladies first! Dit zijn de bekendste vlogsters

1. Monica Geuze

Monica wordt ook wel beschouwd als de vlogging queen van de Lage Landen en staat daarom zonder twijfel in onze lijst van bekendste vloggers. Deze ervaren vlogster legt al ruim 3,5 jaar haar dagelijks leven vast op camera. Monica laat bijna alles uit haar leven zien aan haar 400.000 abonnees. Met haar baby op komst zien wij erg veel leuke zwangerschapvlogs in het vooruitzicht!

2. Vloggloss

Vloggloss is het vlogkanaal van Beautygloss, oftewel Mascha Feoktistova. Hier laat zij aan haar 280.000 abonnees dagelijks haar megadrukke leven zien dat staat volgepland met reizen, photoshoots en meetings. Masha is een echte zakenvrouw en creëert daarom interessante content voor haar abonnees.

3. Anna Nooshin

Deze van origine Iraanse schone en succesvolle powervrouw laat wekelijks zien hoe haar drukke leven eruitziet. Holland’s Next Top Model presenteren, persreizen naar de meest tropische bestemmingen en het reilen en zeilen van haar eigen succesvolle blog NSMBL, Anna Nooshin neemt je overal mee naartoe. In sneltreinvaart is zij dan ook uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste vlogsters.

4. Queen of Jetlags

Queen of Jetlags, oftewel Noor de Groot, is een Nederlandse vlogsensatie en laat alle ins en outs zien van haar jetset leven als fashion-influencer. Ze neemt jou mee naar fashion weeks en persreizen en geeft vaak reviews over nieuwe kleding- en beautyaankopen. Ze werkt onder andere samen met merken zoals Dior en L’Oréal. En natuurlijk kunnen wij de ster in haar vlogs, haar schattige dochtertje Olivia, ook niet weerstaan!

5. Meisje Djamila

Djamila is een ware YouTube-sensatie en mag uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Als een echte YouTube-kameleon heeft zij (met ruim 840.000 abonnees!) het Nederlandse publiek weten te veroveren. Niet alleen kan deze meid mooi zingen, ook maakt ze de tofste video’s. Je kan het zo gek niet bedenken of Djamila maakt er een video over!

6. Vera Camilla

Vera Camilla is dé Nederlandse beauty queen. In haar video’s geeft Vera haar eerlijke mening over beauty-producten en laat zij zien welke producten ze heeft ontvangen door middel van unboxing video’s. Vera’s focus ligt niet alleen op duurdere producten, maar ook op producten voor mensen met een kleiner budget. Hierdoor spreekt zij een grotere doelgroep aan en heeft zij een groot bereik.

7. Croco Jill

De Nederlandse Jill van Dooren vlogt erop los! Ze weet als geen ander alles in haar leven op camera vast te leggen. Jill heeft een sprankelende persoonlijkheid en neemt het leven niet al te serieus. Haar vlogs zijn dan ook spontaan en barsten van de humor. Wij weten zeker dat al haar 378.000 abonnees hier maar al te graag van genieten.

8. BeautylabNL

Iedereen die een veelzijdig video-aanbod wil zien is bij BeautylabNL aan het goede adres. Serena Verbon deelt haar passie voor fashion, beauty en lifestyle met haar 259.000 abonnees. Make-up tutorials, fashion trends, recepten en reizen, alles komt aan bod!

9. Nina Houston 

Deze topper heeft op jonge leeftijd (14!) al bijna 400.000 abonnees in de pocket! Ze combineert onder andere sketches met challenges en filmt vaak testvideo’s waarin ze de gekste producten uitprobeert. Daarnaast heeft Nina een aantal maanden geleden ons kleine kikkerlandje ingeruild voor de Verenigde Staten, haar Amerikaanse vlogs mogen natuurlijk niet ontbreken op haar YouTube-kanaal. Kortom: Nina is een echte alleskunner.

10. Teske de Schepper

Het is moeilijk om Teske op één vorm vast te pinnen, want dit multi-talent kan alles. Op 19-jarige leeftijd had ze al een contract bij Universal Music en nog steeds wilde Teske méér. Zingen, bloggen en vloggen zijn ondertussen duidelijk haar passies en met haar oneindig aantal YouTube- en Instagram-volgers weet ze een groot publiek te bereiken. Teske staat daarom terecht in deze lijst.

11. Esther Goos

The one and only Esther Goos, oprichter van Scooperz, is een échte rising star op YouTube. Met haar wekelijkse vlogs laat zij jou zien hoe ze het runnen van een social media bureau combineert met haar gezin. Wil je een kijkje in het leven van Esther of wil je graag weten hoe een dag op het Scooperz kantoor eruitziet? Kijk dan haar vlogs!

Tip: vloggen in het een andere taal biedt veel internationale mogelijkheden. De volgende vier dames zijn hier een mooi voorbeeld van en zijn internationale sterren aan het worden.

12. Nikkie Tutorials

Nikkie de Jager is een Nederlandse vlogger en beauty-goeroe waar we ontzettend trots op mogen zijn. Met haar Engelstalige make-up tutorials en indrukwekkende samenwerkingen met grote sterren zoals Kim Kardashian heeft zij een smashing aantal van 10 miljoen abonnees op YouTube en ruim 11 miljoen volgers op Instagram weten te bemachtigen. Nikkie staat niet alleen op ons lijstje van bekendste vloggers, ook in het buitenland is ze beroemd.

13. Negin Mirsalehi

Als één van Nederlands grootste influencers (4,5 miljoen volgers op Instagram) is Negin pas één jaar geleden begonnen met vloggen en heeft ze nu al grote successen behaald. Met haar Engelse vlogs neemt zij jou mee in haar wereld van waanzinnige reizen, het runnen van een eigen bedrijf en front row zitten bij alle fashion weeks. Niet alleen is Negin een grote inspiratiebron voor de modebewuste vrouwen onder ons, ook maakt haar schattige hond Moosey de vlogs nóg beter.

14. Romee Strijd

Deze Victoria’s Secret Angel is een aantal maanden geleden begonnen met internationale vlogs en het vastleggen van haar avonturen als wereldberoemd topmodel. En dat gaat niet onopgemerkt. Haar dagelijkse bezigheden, workout routines en runway shows hebben ervoor gezorgd dat Romee in de afgelopen maanden al 418.000 abonnees heeft binnen gesleept.

15. Tugba

Tugba groeit in razend tempo op YouTube en heeft al vele successen behaald met haar Turkse vlogs. Ze geeft haar Turkse viewers wekelijks een kijkje achter de schermen van haar gezellige leven. Het is duidelijk dat deze schoonheid een waanzinnig talent heeft voor het vloggen. Wij weten zeker dat we nog veel meer van haar zullen gaan zien!

De mannen mogen natuurlijk ook niet ontbreken in onze top 25 bekendste vloggers en YouTubers. Dit zijn onze mannelijke YouTube-sterren

16. Enzo Knol

Enzo is met 1,7 miljoen abonnees de échte Nederlandse YouTubekoning! Je kan namelijk twee keer per dag een nieuwe video verwachten van Enzo die allemaal net zo razend populair zijn. Zijn positiviteit, charisma en indrukwekkende uploadschema hebben veel succes opgeleverd. In Nederland staat Enzo daarom ook wel bekend als “de man die het vloggen populair heeft gemaakt,” en mag daarom niet ontbreken in deze lijst.

17. Dagelijks HaaDee

Het is wel duidelijk dat Milan Knol het YouTube-virus heeft overgenomen van zijn broer Enzo. Hij is de trotse eigenaar van het YouTube-kanaal Dagelijks HaaDee en combineert lifestyle met gaming videos. Ook Milan’s talenten gaan niet onopgemerkt voorbij. Hij heeft namelijk een immens aantal trouwe abonnees weten te verzamelen (1,1 miljoen).

18. Dylan Haegens

Dylan weet met zijn humor het Nederlandse publiek kostelijk te vermaken! Zo behaalt Dylan veel views met zijn succesvolle YouTube serie “Nailed it” en filmt hij top-10-lijstjes over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met maar liefst 1,2 miljoen abonnees maakt hij zonder twijfel deel uit van deze top 25.

19. StukTV

De boys van StukTV zijn een aantal maanden geleden doorgebroken met hun YouTube-serie “Jachtseizoen” en sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse YouTube-scene. Deze mannen hebben een whopping aantal van 1,6 miljoen abonnees en maken Nederland onveilig met hun opmerkelijke opdrachten.

20. Jeremy

Het blijkt dat het YouTube-talent in de familie zit, want ook de zoon van Esther kan er wat van op YouTube. Jeremy bespreekt de meest verrassende en interessante topics op zijn YouTube-kanaal en heeft daarmee een indrukwekkend aantal van ruim 395.000 abonnees weten binnen te slepen. Je hebt hem ongetwijfeld al eens voorbij zien komen op YouTube!

21. Gio

Giovanni, oftewel Gio, is in een enorm tempo gegroeid op YouTube (830.000 abonnees). Hij maakt deel uit van de vlogfamilie De Latooys en heeft daarom veel vlogervaring. Dit blijkt ook wel uit de kwaliteit en inhoud van zijn video’s. Wij weten zeker dat Gio nog niet klaar is met zijn YouTube-groeispurt!

22. Kalvijn

Kalvijn is een bekende naam onder de YouTubers. Jaren geleden is hij begonnen met het succesvolle en creatieve kanaal de Cinemates. Hij slaat voor veel video’s de handen ineen met bekende Nederlandse mede- YouTubers. Met zijn humor, uitdagende challenges, en interessante samenwerkingen weet hij een groot publiek aan te trekken.

Ook sommige BN’ers zijn besmet geraakt met het vlogvirus.

23. Fred van Leer

We weten natuurlijk allemaal dat je voor stylingadvies bij Fred van Leer moet zijn! Gelukkig maakt Fred het ons allemaal wat makkelijker en is hij een YouTube kanaal gestart. Zo kunnen wij ook zijn stylingadviezen meepikken. Deze gezellige modedeskundige verrast jou wekelijks met een nieuwe video en past dubbel en dwars op ons lijstje van bekendste vloggers.

24. Nick en Simon

Dit beroemde tweetal staat natuurlijk bekend om hun zangkunsten, maar de twee hebben onlangs ook een YouTube-talent bij zichzelf ontdekt. Nick en Simon posten niet alleen nieuwe songs, maar nemen hun kijkers ook mee achter de schermen van hun bruisende artiestenleven.

25. Bibi Breijman

In 2010 leerden we Bibi kennen door het programma Oh Oh Cherso en sindsdien heeft ze zeker niet stil gezeten. Bibi heeft niet alleen de stem van een nachtegaaltje, ook heeft dit zonnetje in huis een grote aanleg voor vloggen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in vloggers of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op om te erachter te komen wat vloggers voor jou kunnen betekenen!

Chat openen