fbpx

5 bekende Nederlandse YouTube-families

Je hebt vloggers die hun hele leven vastleggen op beeld, en dit delen op YouTube. Zo af en toe is er dan een familielid te zien. Maar je hebt óók hele families die met zijn allen video’s maken. Hier een lijstje met 5 bekende Nederlandse YouTube-families.

1. Familie Latooy

We trappen af met de familie Latooy. Gio en Melanie Latooy zijn beiden te volgen op hun eigen YouTube-kanaal, maar ook de rest van de familie vlogt graag mee. Zo is het hele gezin te zien op hun gezamenlijke account: De Latooys. Hier vind je behind-the-scenes van Gio en Melanie, en familievlogs.

2. De Bellinga’s

Daniel en Fara Bellinga en hun vier kinderen zijn dagelijks te volgen op het YouTube-kanaal ‘De Bellinga’s. Ze vloggen al hun avonturen, van dagjes en weekjes uit, tot het eerste hapje van de jongste telg. Daarnaast zijn ook alle gezinsleden actief op een eigen Instagram-account.

3. Familie Knol

De familie Knol heeft geen gezamenlijk YouTube-kanaal zoals eerdergenoemde families, maar een groot deel van de familieleden is wel individueel actief op het platform. Toch een echte YouTube-familie dus. Zo gaat het kanaal van Enzo door het dak met zijn dagelijkse vlogs, doet Milan de gekste challenges voor zijn volgers en laat ook moeder Irma haar alledaagse leven zien.

4. Familie Koet

Familie Koet, ofwel Koetlife op YouTube, is al jaren actief op YouTube met het gezin. Ze focussen voornamelijk op leuke dagjes weg, vakanties en andere leuke dingen. Ze proberen zoveel mogelijk avonturen te beleven en zoveel mogelijk van het leven te genieten.

5. Kim Kötter

Het YouTube-kanaal is van Kim Kötter zelf, maar het account van de voormalig Miss Nederland draait tegenwoordig echt om haar gezin. Als moeder van 3 jongens maakt zij wekelijks familievlogs. Deze worden op het account afgewisseld met podcasts samen met haar man, en zanger Jaap Reesema.

Scooperz heeft een aantal van deze familievloggers in het management. Op zoek naar een leuke samenwerking? Neem gerust contact met ons op!

Naast deze families zijn er nog veel meer gezinnen te vinden op YouTube! Bijzonder dat ze zoveel over hun leven delen. Ik verwacht dat we de komende jaren steeds meer naar deze gezinnen gaan kijken en ben benieuwd of jullie er ook zo over denken.