fbpx

De 10 bekendste “Mommy” influencers uit Nederland

En er komen steeds meer influencers bij in Nederland en tegenwoordig zijn ook mommy influencers trending. Deze influencers hebben zelf kids en plaatsen veel content over hun kinderen. Hoe je dit type influencer snel kunt vinden? Zoek niet verder naar een antwoord en lees gewoon ons lijstje door met de 10 bekendste mommy influencers van Nederland.

1. Bibi Breijman

Bibi Breijman werd jaren geleden bekend van de televisieserie “Oh Oh Cherso”. Daarna nam Bibi deel aan meerdere tv-programma’s en zo ontmoette ze zanger Waylon. Inmiddels heeft ze samen met Waylon een prachtig dochtertje genaamd Teddy en geeft ze ons op Instagram een kijkje in haar leven. Binnenkort krijgt Bibi haar tweede kindje en ook haar huidige zwangerschap kunnen we volgen via haar Instagram!

2. Mascha Feoktistova

Mascha Feoktistova, ook wel bekend van Beautygloss en Vloggloss op YouTube, is al jaren samen met haar grote liefde Gregor. Na heel wat jaartjes met zijn tweeën te hebben gespendeerd werd Mascha zwanger en ze kreeg samen met Gregor een dochtertje genaamd Mila. Zowel Mascha als Gregor plaatsen veel schattige kiekjes van dochter Mila, voor alles is nu een eerste keer.

3. Teske de Schepper

Misschien ken je de creatieveling Teske de Schepper al. Ze werd bekend op YouTube, maar heeft naast het maken van leuke video’s nog vele talenten. Teske schrijft, zingt, blogt, vlogt en acteert. Ook heeft Teske al jaren een vriend, namelijk een YouTuber genaamd: Mertabi. Teske en Mert hebben in 2021 samen een kindje gekregen. Zoontje Zeki is ook op YouTube te zien!

4. Lizzy van der Ligt

Travel en fashion influencer Lizzy van der Ligt was stylist voor ze populair werd op Instagram. Haar liefde voor mode is niet veranderd. Maar nu deelt ze naast de laatste modetrends ook de mooiste video’s en foto’s van haar reizen op YouTube en Instagram. Inmiddels heeft Lizzy samen met haar vriend Yuki een dochtertje genaamd Jagger. Ook Jagger gaat mee op reis.

5. Pauline Wingelaar

Echte Gooise mama Pauline Wingelaar is bekend van meerdere tv-programma’s. Ze was recent te zien in de Videoland serie “Echte Gooise moeders”. In deze serie volg je de Gooise mama’s door al hun ups-and-downs. Zo dus ook Pauline. Naast haar liefde voor tv heeft Pauline een grote following op Instagram opgebouwd. Ze noemt zichzelf een bourgondische mama, die dol is op fashion, beauty en interieur.

6. Kim Kötter

In 2002 werd Kim Kötter gekroond tot Miss Universe Nederland. Na deze vliegende start besloot Kim een modellenbureau te openen en te gaan ondernemen. Niet veel later maakte ze haar weg naar de tv-wereld. Zo was Kim in 2019 te zien in Expeditie Robinson en is ze regelmatig te gast bij Shownieuws. Kim heeft een veelzijdige carrière, maar is ook mama van 3 kids. Deze zie je veel voorbijkomen op haar Instagram, waar ze door de jaren heen een grote following heeft opgebouwd.

7. Manon Tilstra

Influencer Manon Tilstra werd populair door haar content. Manon heeft inmiddels 600 vlogs op haar YouTube account staan en heeft lange tijd een blog gehad. Door haar aanwezigheid op YouTube kreeg Manon ook erg veel volgers op Instagram, waar ze nu een groot deel van haar leven met haar volgers deelt. Zo zie je haar dochters Néla en Yuna, maar zie je ook dat ze nu trotse eigenaresse is van haar merk MilaMoon.

8. Jipp Heldoorn

Jipp Heldoorn werd jong moeder van dochtertje Liv en deelde haar verhaal op social media. Jipp begon met het vastleggen van haar leven door te vloggen op YouTube en dit trok veel kijkers. Ook begon Jipp met het delen van haar leven op Instagram. Terwijl steeds meer mensen de hippe mama ontdekten werd Jipp nog twee keer moeder, van zoontje Wolf en dochtertje Sev. Met Jipp haar katten er ook nog bij zijn ze een grote happy family!

9. Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen richtte meer dan 10 jaar geleden haar fashion en lifestyle merk JOSH V op. Sindsdien is ze als modeontwerpster niet meer weg te denken uit de fashion industrie. Haar collecties doen menig vrouwenhart sneller kloppen. Naast haar succesvolle modemerk is Josh mama geworden van twee kids. Dochters Alexis en Elodi komen vaak voorbij in de wekelijkse vlogs op YouTube en ook op Instagram mogen de twee niet ontbreken.

10. Louise Latooy

Waar de andere moeders in dit lijstje vaak nog vrij jonge kinderen hebben, heeft Louise Latooy al volwassen kids! En de kans is groot dat je ze kent. Gio Latooy en Melanie Latooy zijn beide erg succesvol op Youtube en je zou kunnen zeggen dat ze hun ouders hebben aangestoken met het “YouTube virus”. Mama Louise Latooy vlogt er namelijk flink op los op het gezamenlijke familiekanaal. Wat je hier te zien krijgt? Een kijkje in het leven van de Latooys en behind the scenes beelden van Gio en Melanie.