fbpx

De 25 grootste Nederlandse TikTokkers

TikTok: Het platform wat niet meer weg te denken is als het gaat om sociale media. TikTok is razend populair en staat bekend om de korte, vaak grappige of creatieve content, die op het platform te vinden is. Maar wie maken al die video’s dan? Hier een overzicht met de 25 bekendste Nederlandse TikTokkers.

1. Markje Lucas

Mark Lucas, van het TikTok account Markielucas heeft inmiddels 8.4 miljoen volgers op het platform. Hij heeft al deze mensen bereikt door viral te gaan met korte video’s waar hijzelf altijd opstaat. Denk aan lip-sync video’s en dansjes. Zijn kijkers vinden dit overduidelijk leuk om te zien!

2. Sherell Martini

Sherell Martini heeft met haar 4.3 miljoen volgers de titel “grootste vrouwelijke TikTokker in Nederland” te pakken. Ze maakt grappige video’s en van die video’s maakt ze vaak ook een “behind the scenes” video. Ze laat dus zien hoe ze bepaalde video’s filmt en hier scoort ze miljoenen views mee. Ook publiceerde Sherell recent haar eigen boek. Hierin vertelt ze meer over zichzelf én vergeet de beautytips niet!

3. Quinty Mirjam

Als je haar maar goed zit. Dat geldt voor de Nederlandse Quinty Mirjam. Op TikTok maakt Quinty voornamelijk video’s over beauty. Met name haar video’s over beauty “hacks” worden erg goed ontvangen door haar kijkers. Haar beste video? Dat is een video waarin ze haar kijkers laat zien hoe je handig een knot kunt maken. Met miljoenen views. Het is dan ook helemaal niet gek dat Quinty inmiddels 2.1 miljoen volgers heeft op TikTok! Welkom op Hairtok!

4. Glen Fontein

Wie regelmatig door TikTok scrolt kent hem zeker: Glen Fontein. Glen staat bekend om de sketches en trends die hij op TikTok plaatst. Denk hierbij aan video’s waarin Glen met zijn vrienden danst op een song die viral gaat of een sketch die gaat over een hele herkenbare situatie.

Ook heeft Glen een tijdje geleden het VibeHouse opgericht, een initiatief wat leek op het Amerikaanse Hype house. Waarin TikTokkers met een grote groep in 1 huis gaan wonen om samen leuke content te maken. Het is nu wat stiller rondom het VibeHouse, maar tegenwoordig maakt Glen veel video’s samen met zijn vriendin Louise en geeft hij zijn 1.6 miljoen volgers op een andere manier een kijkje in zijn leven.

5. Bokado

Bo Beljaars, beter bekend als Bokado, heeft 1.2 miljoen volgers op TikTok. Bo is een veelzijdige dame die naast het maken van korte video’s op TikTok ook actief is op YouTube en zelf stem acteerklussen op haar naam heeft staan. Op YouTube heeft Bo succes met haar serie: “Bo’s Life Advice”. Op TikTok geeft Bo haar volgers een kijkje in haar leven. Ook vermaakt ze haar kijkers met leuke sketches.

6. Marth Wubbles

De Nederlandse Marthe Woertman is een absoluut TikTok succes. Ze post verschillende soorten video’s op TikTok waaronder grappige video’s en toegankelijke content waar haar 1.1 miljoen volgers zich in kunnen herkennen. Ook zet het model zich in voor de LGBTQ+- community. Ze maakt hier video’s over waar ze vaak zelf in te zien is.

Inmiddels heeft Marthe niet alleen veel volgers op TikTok, ook heeft ze haar bekende vriendin Adelaide Kane leren kennen via de app.

7. Maxime en Sophie

Als je opzoek bent naar grappige sketches ben je bij het TikTok duo Maxime en Sophie aan het goede adres. Deze twee meiden posten dagelijks nieuwe sketches en hebben inmiddels een paar terugkerende series geïntroduceerd op hun TikTok account. Een voorbeeld hiervan zijn de video’s over Gideon en Thijmen. In deze video’s zie je Maxime en Sophie allerlei grappige dingen doen en zijn ze verkleed als jongens van de basisschool. Hier genieten de 997K volgers van Maxime en Sophie in volle teugen van!

8. Esmee Joanna

TikTokster Esmee Joanna neemt het leven met een korreltje zout en dit zie je terug in haar grappige content. Esmee maakt haar sketches soms alleen, maar op andere dagen zie je haar vriendinnen Sheida en Daphne, of haar moeder voorbijkomen. Het is een gezellige boel bij Esmee op TikTok! Ook post Esmee bijna elke dag een nieuwe video en hierover hoor je haar 892K volgers absoluut niet klagen!

9. Quinten Verschure

Quinten Verschure is een TikTokker die al een tijdje meedraait op de app. Quinten begon namelijk met het maken van video’s op dit platform toen TikTok nog Musical.ly heette. Hij maakt grappige video’s, reageert op video’s met lifehacks en kookt tegenwoordig ook veel. Inmiddels heeft Quinten 765K volgers op zijn profiel, waar je hem ook zo nu en dan met andere TikTokkers samen ziet.

10. Lorenzo Dinatelle

Lorenzo Dinatelle is een TikTokker die de afgelopen jaren verschillende fases had als het gaat om de content die hij op TikTok plaatste. Zo was hij bijvoorbeeld lid van het Vibehouse, samen met Glen Fontein en andere TikTokkers. Nu plaatst hij voornamelijk video’s samen met zijn vriendin Fenna, die zelf ook actief is op TikTok. Zijn 765K volgers kunnen hem dus zien ontwikkelen door de jaren heen. Ze vinden het erg leuk hem te volgen.

11. Rhodé Kok

Rhodé Kok is scholiere en begon in 2021 met het plaatsen van wat grappige video’s op TikTok. Ze vertelt hoe ze haar toetsweken doorkomt en laat haar volgers weten dat ze zichzelf weer naar de sportschool heeft weten te slepen. Alles op een grappige manier. Rhodé haar video’s kregen erg veel views en inmiddels heeft ze 719K volgers op TikTok! Ook post ze tussendoor wat video’s over beauty en fashion.

12. Thomas Messina

Je zou het bijna een “kliekje” kunnen noemen. Thomas Messina was net als Lorenzo Dinatelle en Glen lid van het Vibehouse. Ondanks dat het nu stil is bij het Vibehouse, lijkt Thomas nog steeds goed bevriend met bijna alle Vibehouse leden. Dit zie je terug op Thomas zijn TikTok account. In bijna al zijn video’s komt wel één van zijn vrienden voor. En wat opvalt, je ziet Chantal Fontein veel terug. Dit is het zusje van Glen Fontein. Zou Thomas een oogje op haar hebben? Misschien weten zijn 655K volgers het.

13. Jade Konal

Jade Konal noemt haar TikTok account een uit de hand gelopen hobby. En dit snappen we, want ze heeft een aardige following opgebouwd! Haar 621K volgers zien Jade dagelijks op TikTok verschijnen met een nieuwe vlog, pov, of een video waarin ze zwangerschaps cravings probeert. Jade heeft ook een tijdje met het Vibehouse content gemaakt. Maar uiteindelijk koos Jade ervoor weer haar eigen ding te doen.

14. Lisanne Dijkstra

Lisanne is een creatieve TikTokster die zelf sketches bedenkt, acteert en liedjes schrijft. De grappige sketches met haar typetjes Lily, Willem, Carola, Hennie, Ellomenno en José worden erg goed ontvangen door haar 613K volgers. Zo goed zelfs dat Lisanne op theatertour gaat door Nederland!

15. Rachel John

Rachel John is een echte fit girl en naast haar liefde voor fitness geniet ze ook volop van het leven. Dit zie je terug in haar content. Op TikTok post ze voornamelijk video’s over sport, over voeding en over de reizen die ze maakt. Inmiddels volgen 596K mensen haar leven op TikTok.

16. Chantal Fontein

Misschien zie het je het al aan de naam, maar Chantal is inderdaad de zus van Glen Fontein. Chantal was lid van het Vibehouse maar houdt inmiddels haar 492K volgers door TikTok op de hoogte van de reizen die ze maakt. Wanneer ze in Nederland is maakt ze veel grappige video’s samen met haar broer, test ze hacks uit en zie je Thomas Messina regelmatig voorbijkomen op haar account.

17. Meesterjesper

Misschien heb je ze al voorbij zien komen: meesters en juffen op TikTok. Vaak doen ze leuke dansjes of maken ze grappige video’s met kinderen uit de klas. Meester Jesper is één van deze leuke leraren op TikTok. Naast alle leuke video’s die hij met zijn leerlingen maakt zie je ook zijn vrouw en dochter voorbijkomen in zijn video’s. Zo krijgen zijn 471K volgers een kijkje in het leven van een meester!

18. Ashley Guilt

TikTok werd bekend als een app voor jonge kinderen waarop je dansvideo’s kon bekijken. En alhoewel je op TikTok veel meer verschillende content kunt bekijken dan alleen dansvideo’s, zijn er weldegelijk creators die dansvideo’s uploaden. Ashley Guijt is er hier één van. Samen met haar vriend, of alleen, post ze de leukste TikTokdansjes. Ze heeft nu 470K volgers op TikTok.

19. Dario de Vries

We zagen eerder in dit lijstje een broer- zus duo voorbijkomen, maar ook Dario en Quinty Mirjam zijn broer en zus. Dario maakt daarentegen geen beauty video’s zoals zijn zus doet. Een deel van zijn content is gebaseerd op reacties die hij krijgt van zijn 453K volgers. Hij voert gekke opdrachten uit die zij voor hem achterlaten. Ook zou je Dario kunnen kennen van de serie V-House, die op Videoland staat. Hij woonde samen met andere TikTokkers in een huis en samen deden de creators challenges.

20. Kars

Kars de Hollander kun je kennen van de grappige TikTok video’s die hij met zijn broertje Ties opneemt. Ties heeft het Syndroom van Down maar Kars laat op TikTok zien hoe goed de band is met zijn broertje heeft. Kars maakt ook video’s zonder Ties, maar je ziet dit leuke duo vaak samen voorbijkomen! Inmiddels kijken 430K volgers naar de video’s van Kars en Ties.

21. Duncan Tromp

Duncan Tromp noemt zichzelf “de liefdesbaby van Fred van Leer en Nienke Plas”. En veel van zijn 405K volgers zullen zeggen dat dit klopt. Duncan heeft zeker een tikkeltje weg van de twee. Op TikTok post hij grappige video’s over de dingen die hij meemaakt in zijn leven. Ook houdt hij ons op de hoogte van zijn liefdesleven en heeft Duncan een kleine Asos verslaving. Naast zijn succes op TikTok startte Duncan recent ook met zijn eigen podcast. Nog zo’n regelrechte hit, maar dan op Spotify.

22. Nastymartynova

Anastasia Martynova is misschien wel de meest bekende medewerker van heel de Efteling. Op TikTok laat ze haar 387K volgers zien hoe ze haar werkdagen doorkomt en laat ze zien dat ze veel lol heeft met haar collega’s. Ook deelt Anastasia dingen over haar cultuur. Ze is namelijk half Russisch. Anastasia leert ons Russische woorden en laat ons gerechten uit de Russische keuken zien.

23. Ronan van der Loo

Anastasia Martynova is misschien wel de meest bekende medewerker van heel de Efteling. Op TikTok laat ze haar 387K volgers zien hoe ze haar werkdagen doorkomt en laat ze zien dat ze veel lol heeft met haar collega’s. Ook deelt Anastasia dingen over haar cultuur. Ze is namelijk half Russisch. Anastasia leert ons Russische woorden en laat ons gerechten uit de Russische keuken zien.

24. Sheide Alhoei

Sheida Alhoei was visagist voordat ze begon met het maken van video’s op TikTok. Maar toen ze de app TikTok ontdekte was het raak. Deze beautylover in hart en nieren post dagelijks leuke video’s voo haar 348K volgers. Ze probeert nieuwe beauty hacks, deelt de beste beauty tips en neemt ons mee op reis. Ook komen er video’s voorbij met haar Tiktok vriendinnen Esmee Joanna en Daphne.

25. Groetjesvannienke

Studente Nienke verliet haar studentenhuis om te gaan wonen in een bus. Op TikTok laat Nienke zien hoe het wonen in een busje precies in zijn werk gaat. Ze beantwoordt veel vragen van haar 326K volgers en laat zien hoe ze haar bus steeds een stukje mooier maakt. Ook staat de complete bouw van haar studentenkamer op wielen online. Dit deed ze namelijk samen met haar vader. Als een DIY-liefhebber ben je hier aan het juiste adres om content te bingewatchen!