Esther Goos
CEO van Scooperz

Scooperz, het social mediabureau dat Esther in 2011 startte, is inmiddels uitgegroeid tot een zes-nullen-bedrijf. In het waanzinnige kantoor boven CS Breda worden klanten uit binnen- en buitenland ontvangen. Wat een enorme groei als we even een #throwback naar de oorsprong van Scooperz doen. Het was zo’n tien jaar geleden dat Esther tijdens een onlinemarketingtraining in Amerika geïnspireerd raakte door de mogelijkheden van social media marketing. Terug in Nederland besloot Esther als ondernemer mensen te gaan helpen met hun personal branding en social media. Men had in die tijd nog geen idee wat dit inhield. Esther merkte al snel dat het effectiever was om de social media voor bedrijven volledig uit handen te nemen. Scooperz was een feit!

Esther's drijfveren

Social media speelt 24/7 een rol in Esther’s leven. Als je het haar vraagt is het de allermooiste marketingtool die er is. Waarom? Zichtbaarheid. Als individu of merk kun je jezelf via social media laten zien en verbinding maken met je doelgroep. ‘Practise what you post’ vormt voor Esther de basis. Je kunt pas iets aanbieden als je zelf weet hoe je het toepast, toch? Twee jaar geleden besloot Esther dus te starten met vloggen. Een echte pionier in haar leeftijdscategorie;-). Op haar YouTube kanaal plaatst ze wekelijks een vlog en kunnen we Esther volgen in haar dagelijkse leven.

Bekijk mijn Linkedin

CEO & Vlogger: hoe je dit combineert

Een social mediabureau runnen, vloggen én moeder zijn. Dat klinkt als drie full-time jobs en zo voelt dat ook. Zoals je in haar weekvlogs kunt zien, heeft Esther veel te combineren in haar dagelijks leven. Een werk-privé balans? Nee, daar gelooft Esther niet in. Zeker niet met opgroeiende kinderen en wanneer je zelf een zaak wilt opzetten. Als moeder en ondernemer maak je keuzes en breng je offers. Dit vaak in de vorm van tijd. De momenten die ze met het gezin kan doorbrengen zijn daarom extra waardevol. Juist deze momenten legt ze dan ook vast in haar vlogs voor haar kijkers. Maar belangrijker nog, als dagboek van haar eigen leven.

Story Esther
Esther en Yasmine

Stel mij een vraag