fbpx

De oudere influencers kennen we vast allemaal al wel; van Monica Geuze tot Enzo Knol. Maar ben je ook al bekend met de nieuwe generatie influencers? Sommigen in de lijst werd het met de paplepel ingegoten, anderen zijn vanuit eigen beweging gestart met hun carrière. Hier een top 5 met de grootste Nederlandse influencers onder de 18:

Quenisha Qiana (5 jaar oud)

Laten we meteen beginnen met de jongste in de lijst. Quenisha Qiana is nog maar 5 jaar oud, maar heeft al een flinke following op Instagram. Ook deelt ze regelmatig video’s op haar YouTube-account. Het account van Quenisha wordt beheerd door haar moeder, die ook graag met haar mini-me op de foto gaat.

Jade Konal (16 jaar oud)

Op haar TikTok-kanaal noemt Jade Konal het een uit de hand gelopen hobby. De jonge dame is naast haar VWO-opleiding namelijk druk aan de weg aan het timmeren als influencer. Op TikTok heeft ze al meer dan 600k volgers, en wij snappen wel waarom! De spontaniteit spat van het scherm af in haar video’s.

Nina Schotpoort (15 jaar oud)

Al meer dan 4 jaar is de 15-jarige Nina Schotpoort actief op YouTube en TikTok (eerst Musical.ly). Waar ze destijds voornamelijk slijmfilmpjes maakte, zie je dat ze zichzelf door de tijd heen meer heeft ontwikkeld als fashion- en lifestyle-influencer. Dit zie je ook terug op haar Insta-account.

Senna Bellod (14 jaar oud)

Ook de goedlachse Senna Bellod maakt al van jongs af aan video’s op YouTube. In haar video’s zien we regelmatig een oude rot in het vak terugkomen, namelijk Kalvijn! De video’s die ze post gaan over haar dagelijks leven, maar ook doet ze graag challenges met vrienden en familie. Leuk feitje; een paar jaar terug ging Senna oppassen op de eerder genoemde Quenisha. Uiteraard is daar een video van!

Bibi (13 jaar oud)

De 13-jarige Bibi is actief op YouTube en geeft in haar vlogs een kijkje in haar leven. Dit doet ze al ruim 5 jaar! Op haar account zie je dat ze echt een creatieveling is, en graag knutselt, waaronder met slijm. Zo is ze zelfs te zien geweest in ‘De Allergrootste Slijmfilm’.

Dit waren 5 van de grootste Nederlandse influencers onder de 18. Ben je benieuwd wat een influencer samenwerking voor je merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!