fbpx

Je wilt jouw product internationaal onder de aandacht brengen bij een jong publiek. Je weet dat zij niet makkelijk te bereiken zijn en vaak alleen iets aannemen van hun eigen generatiegenoten. Dan is het inzetten van influencers een effectieve manier. De vraag is nu: welke internationale influencers onder 18 jaar moet je hebben?

1. Saffron Barker (17 jaar) UK

Zij is met meer dan 927.000 volgers op Instagram één van de grootste Britse social media sterren, op YouTube heeft ze zelfs meer dan 1 miljoen volgers! Ook offline zit ze niet stil, zo heeft ze een eigen kledinglijn ontworpen en een eigen boek uitgebracht. Een meid die weet van aanpakken.

2. Maddy Ziegler (15 jaar) USA

15 jaar, maar nu al danseres, model en actrice. Ze werd bekend als danseres in de video’s van zangeres Sia. Ook heeft ze een eigen YouTube kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees en bijna 12 miljoen volgers op Instagram. Ze deelt vooral content over make-up, kleding en hair styling. Haar foto’s op Instagram worden gemiddeld 700-800K gezien en haar YouTube-video’s vaak zelfs miljoenen keren.

3. Loren Gray (15 jaar) USA

Ze is bekend van haar lorengray musical.ly account waar zij maar liefst 18 miljoen volgers heeft. Naast zingen kan zo ook dansen, acteren, musiceren en is ze model. Op Instagram heeft ze 6,2 miljoen volgers en haar YouTube-account telt meer dan 1 miljoen abonnees.

4. Evan (12 jaar) USA

Evan TubeHD heeft 4,5 miljoen abonnees en is zeer professioneel. Hij geeft reviews over eten, snoep en speelgoed. Naast Evan TubeHD, heeft hij ook nog de YouTube-kanalen EvanTube GAMING (meer dan 200 miljoen views) en EvanTube RAW. Bij het laatste kanaal plaatst hij vlogs over nieuwe projecten, behind the scenes en reviews van onder andere een cruisereis. Niet slecht voor een 12-jarige 😉, en dus met recht één van de jonge internationale influencers die je in de gaten moet houden.

5. Ryan (7 jaar) USA

Voor het promoten van speelgoed heb je jongere social stars nodig, zoals Ryan. Via Ryan’s Toys Review, zijn kanaal met 8,6 miljoen volgers, test hij speelgoed uit van onder andere PlayDoh en Cars. Hij heeft zelfs een video die inmiddels meer dan 60 miljoen keer bekeken is!

6. Ethan Gamer (11 jaar) UK

Op YouTube zijn talloze gamers actief. In England is EthanGamerTV één van de jongste en populairste YouTube gamers met 1,6 miljoen abonnees. Ethan pakt ook regelmatig speelgoed uit de doos om er vervolgens zijn mening over te geven. En zo’n video levert dan soms wel meer dan 2,5 miljoen weergaven op.

7. Neo & Swan (11 en 5 jaar) Frankrijk

Hebben alleen Amerika en Engeland jonge influencers? Nee, daar zitten wel de grootste sterren, maar in andere landen is er ook genoeg talent. Neo & Swan zijn namelijk de YouTube sterren van Frankrijk. Met hun YouTube-kanaal “Swan The Voice” trakteren ze 1,6 miljoen abonnees op reviews van met name speelgoed en uitjes naar vakantie- en pretparken!

Dit is maar een greep uit de vele jonge social mediasterren die onze online wereld rijk is. Het lijkt wel of ze steeds jonger worden. En dat is niet vreemd als je bedenkt dat de meeste kinderen tegenwoordig al voor ze kunnen lopen, weten hoe je een tablet moet bedienen. Een vlog maken volgt dus al snel ;). Jong geleerd is in dit geval ook jong gedaan, en dat legt de meeste van hen geen windeieren. Er zijn al jonge influencers met een bedrag van 6 nullen op hun bankrekening.

Ben je op zoek naar een internationale influencer voor je merk? Wij kunnen je helpen. Lees ook nog even ons blogs over vloggende families of hoe je influencers kunt inzetten voor je merk.