INFLUENCER CAMPAGNE

VOOR JOUW MERK?

Wil je een influencer campagne inzetten voor je merk? Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland en helpt je graag! We werken met micro-, macro- en mega-influencers en selecteren de juiste influencers voor jouw producten en diensten.

ONZE TALENTEN
Wij koppelen jouw merk graag met de grootste en bekendste influencers, maar zijn ook sterk in het bemiddelen van influencers in niche markten.
ONZE CAMPAGNES

Wij managen influencer campagnes van A tot Z. Van op maat gemaakte strategieën tot de creatie van thumb stopping influencer content tot gedetailleerde reportages. Met ons team gaan we in iedere fase van de campagne voor goud!

MATCH MAKING

Wij spelen voor cupido in de influencer markt. Ons influencer team weet precies welke influencer(s) de beste match is voor jouw merk en jou kan ondersteunen met jouw doelen.

Zij zijn de supersterren van deze tijd

Op internet hebben ze duizenden of zelfs miljoenen volgers. Social media influencers weten precies wat hun fans interesseert. Als influencer marketing & management bureau hebben wij een breed netwerk van talenten en zijn we gespecialiseerd in influencer campagnes. En: jij kunt ze inzetten voor de promotie van jouw merk!

Met een influencer campagne weten we jouw doelgroep te bereiken!

Onze social media influencers zorgen ervoor dat jouw merk op de juiste manier in de spotlights staat. Als influencer management bureau hebben we inmiddels jarenlange ervaring in het samenwerken met influencers en het uitzetten van influencer campagnes. Voor een gave campagne ben je bij ons aan het juiste adres!

MAAK KENNIS MET ONZE TALENTEN

Influencers onder ons management

Als digital agency bieden we full-service management aan influencers aan. We zijn ontzettend trots op alle social supersterren die wij vertegenwoordigen. 
Work

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Stuur ons een mail naar info@scooperz.nl
of bel naar +316 410 866 88.