Jeremy Frieser

505k
628k
456k
85k

Een online entertainer!

Jeremy Frieser is jaren geleden al begonnen met YouTube. Naast zijn opleiding nam hij video’s op en plaatste deze op YouTube; dit werd een groot succes! Door YouTube heeft hij veel nieuwe mensen ontmoet en een aantal hiervan zijn hele goede vrienden geworden met wie hij ook veel content maakt en plaatst (o.a. Gamemeneer 1M+ & xLinktijger 600k). Ze hebben elkaar geholpen om te groeien, maar vinden het vooral ook leuk om tijd met elkaar door te brengen.

Op een gegeven moment heeft Jeremy besloten dat hij er zijn werk van wilde maken. Hij heeft toen ook een opleiding gevolgd die hierbij paste. Sinds 2018 is hij fulltime creator en kan hij nog meer tijd besteden aan zijn YouTube, Instagram en TikTok.

1,6
Volgers

Op alle platformen

807

Videos

628

Subscribers

164

Views

@jeremyfrieser

Jeremy Frieser advies
Advies

Advies voor mensen die ook influencer willen worden

“Begin niet omdat je een grote of bekende influencer wilt worden, maar omdat je het leuk vindt om te doen. Maak content over iets wat je passie is. Alleen dan kun je het maken van content volhouden en zullen mensen in je video’s en posts terugzien dat je het leuk vindt om te doen! Reken er ook op dat het jaren duurt voordat iets succesvol kan zijn. Je moet er dus creatief voor zijn maar ook vooral een doorzetter.”

Jeremy bereikt honderdduizenden jong volwassenen per dag! Benieuwd wat hij voor jouw merk kan betekenen?

Samenwerkingen
Jeremy Frieser talent management
Toekomst

Plannen voor de toekomst

Jeremy’s plannen voor de toekomst zijn vooral doorgaan met wat hij nu doet. “Ik heb er veel lol in en wil vooral blijven doen wat goed werkt.” Wel gaat hij zijn producties uitbreiden en (hopelijk) hele toffe, nieuwe series starten!

VEED Awards

Beste comedy-YouTuber 2019
Beste vlogger 2019

Filmografie

Brugklas: de tijd van m’n leven (2019)
Misfit 2 (2019)

Online programma

Legends of Gaming NL 2016-heden

Samenwerken met

Jeremy

Stuur ons een bericht!Contactgegevens

Felix van Wissen
Influencer management
TeamJeremy@Scooperz.nl
+31 6 53 75 66 20
+31 768 200 202

Mediakit Jeremy

Downloaden

Benieuwd naar al onze talenten?

Bekijk hier het overzicht