JOBS

Zoek je een baan bij een social media bureau? Scooperz is al 8 jaar het full service online bureau voor de grootste merken in Europa. De mooiste merken vertrouwden hun community al aan ons toe, maar we hebben een lang verlanglijstje! We staan pas aan het begin van ons avontuur en zoeken daarom enorm gedreven en getalenteerde pioniers met een ‘sky is not the limit-attitude’. Ben jij er klaar voor om bij Scooperz te werken?
JE COLLEGA'S
Social addicts en perfectionisten die gedreven worden door het succes van hun werk. Maar ook een jong (van geest..) en hip met een voorliefde voor een informele werksfeer en foute playlists.
ONZE WERKPLEK
Veel beter kun je het niet krijgen. Wij zitten in een onwijs gaaf kantoor op het station van Breda. Bus en trein voor de deur, Starbucks beneden en parkeerdek voor de lucky ones met een auto. Hadden we al gezegd dat we ook een eigen studio en een sjoelbak hebben?
JE KANSEN
Bij Scooperz creëer je je eigen baan. Wij zetten mensen in op hun talenten en geven je de kans om mee te groeien met ons bureau. Bij ons wacht je niet af welke taken je krijgt, je pakt zelf het werk dat je ziet en wilt. 

Werken bij Scooperz betekent

de hele dag op Facebook zitten voor je werk 😉 Maar ook de social media accounts van de grootste merken beheren. We zoeken dus mensen die 24/7 online zijn en continu de nieuwste trends op social volgen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij Scooperz. Wij zijn echte pioniers in het digitale vakgebied en bij ons veranderen activiteiten en werkprocessen voortdurend. Je moet dus wel flexibel zijn om hier goed in mee te kunnen gaan. Ideale job voor ambitieuze mensen die zich snel vervelen dus!

Bekijk hieronder onze social media vacatures of stuur ons een open sollicitatie via work@scooperz.nl

Webcare

Webcare Professional vanaf juli 2020

Naar vacature
Web development

Stage Web development

Naar vacature