Stage web development

Dit ben jij

Ben je helemaal gek van technologische ontwikkelingen op het web en heb je een passie voor front- en backend development? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werk samen met een team van enthousiaste collega’s aan de mooiste, indrukwekkendste en meest vernieuwende projecten!

Word jij onze nieuwe codeheld(IN)?

Jij gelooft dat je op het web de wereld kunt veroveren en bent helemaal weg van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web.  Je staat open voor ideeën en bent een echte teamspeler die samen oplossingen wil ontwikkelen voor elke vraag. Jij ziet elk vraagstuk vanuit de klant als een nieuwe uitdaging en haalt plezier uit het bedenken en ontwikkelen van oplossingen!

Wij zoeken iemand die...
Wat bieden wij jou?
  • Passie heeft voor front en/of backend development
  • Een relevante opleiding volgt
  • Leergierig is op het gebied van webontwikkeling
  • Collegiaal is en een echte teamspeler
  • Proactief is in het bedenken van effectieve oplossingen
  • Klantgericht is
  • Op zoek is naar een meewerkstage

Als stagiair kom je te werken in ons groeiende team met jonge mensen die social media ademen. Je  draait volledig mee in het development team. Naast een toffe werksfeer en gave projecten, geloven wij in het leren van elkaar en dus ook van jou! Je kunt meewerken op alle vlakken van een project. Van idee, concept, wireframes, design tot de ontwikkeling van een eindproduct.

Wat verwachten wij van jou als collega?

Om met het team mee te kunnen draaien verwachten we van jou een degelijke kennis en leergierigheid op het gebied van HTML, CSS, JavaScript en/of PHP. Extra kennis is natuurlijk een pré, maar geen vereiste!

Versterk ons team

+ De mogelijkheid om door te groeien
+ Ruimte om mee te denken
+ Gezellige & enthousiaste collega’s
+ Lekkere lunches in de middag
+ Legendarische uitjes en borrels
+Supergave werkplek in het station van Breda

WORD NU ONZE COLLEGA

Interesse? Dan maken we een afspraak!

Wil jij stage bij ons komen lopen? Neem dan snel contact met ons op en dan maken we een afspraak! Stuur ons een mailtje op work@scooperz.nl en een link naar je social media profielen en portfolio. Vergeet niet om duidelijk te vermelden om welke stage het gaat!