Zo leverde influencer marketing een

miljoenenbereik op voor air up!

Air up influencer campagne

Met de inzet van negen van de bekendste Nederlandse influencers
behaalden we een MEGA bereik voor het Duitse merk air up

Het Duitse merk air up heeft ’s werelds eerste drinksysteem dat smaak geeft aan kraanwater door een geurtje toe te voegen. De belofte; ruik de geur en beleef een lekkere smaak aan je water. In Duitsland won de start-up snel terrein, waardoor ze besloten dit innovatieve drinksysteem ook internationaal op de markt te brengen.

JEREMY X AIR UP
RAOUL X AIR UP
THEDUTCHTERMS X AIR UP
AANPAK

Samenwerken met Nederlands grootste influencers

Om in Nederland naamsbekendheid te creëren nam air up contact op met Scooperz. Als experts in influencer marketing vonden wij het een toffe klus om air up te helpen met de selectie en inzet van de juiste influencers om aandacht en conversie te krijgen onder de juiste doelgroep.

De influencers die perfect pasten op deze klus waren: Boaz, Roos Jansen, Louise Latooy, Linktijger, Raoul, TheDutchTerms, Jeremy Frieser, Djuncan en Melanie Latooy. Samen goed voor ruim drie miljoen volgers op Instagram, Youtube, TikTok en Twitch.

Influencer via Twitch was voor deze klant nog nieuw. Als kanaal was dit echter een enorme kans voor ze en gingen ze mee in ons voorstel. En met succes! Twitch scoorde enorm goed en wordt voortaan in meerdere landen ingezet bij influencer campagnes van air up.

RESULTATEN

Campagne resultaten

Heel Nederland is inmiddels aan de air up. Met een miljoenenbereik en duizenden swipe ups ging de sales door het dak!

Dit succes is te danken aan de strategie en natuurlijke content die de influencers maakten. Omdat ze zelf ook fan zijn van het product, loopt dit heel soepel. Dat blijkt ook uit de positieve reacties van hun volgers.

Dankzij deze geslaagde eerste campagne, wordt de samenwerking met Scooperz en de influencers voortgezet. Zij blij, wij blij.

Maken we binnenkort voor jouw bedrijf ook zo’n succesvolle campagne? Neem zeker hier een kijkje als je een indruk wilt krijgen van wat we nog meer kunnen bereiken met influencer marketing!

Met Scooperz samenwerken is altijd een feest, campagnes worden goed voorbereid en het team denkt altijd mee. We hebben al meerdere campagnes opgezet en zijn altijd tevreden met de leuke content, en goede resultaten.

Sven Hoogeland
Jr. Influencer Manager – air up