Gemeente Den Haag Webcare Header

Webcare voor de gemeente Den Haag

Via social media communiceert de gemeente Den Haag met de inwoners en bezoekers van de stad. Toen de gemeente vanwege een zwangerschapsverlof tijdelijk minder capaciteit binnen het webcare team beschikbaar had, werd Scooperz gevraagd om te ondersteunen bij de webcare voor de gemeente.

AANPAK

Expert in webcare voor gemeenten en ministeries

Wij doen dit graag! De jarenlange ervaring in webcare voor gemeenten en ministeries zorgt ervoor dat we precies weten wat we moeten doen bij webcare voor een gemeente. We maken afspraken over de kanalen en beantwoording, richten een tweede lijn, werken ons team in en waren binnen een week operationeel.

Zo divers als de taken binnen een gemeente zijn, zo divers zijn ook de vragen die binnenkomen op social media. Van klachten over afval op straat tot diepgaande vragen over uitkeringen, onze agents weten hoe ze deze berichten het beste kunnen afhandelen.

Gemeente Den Haag creative
AANPAK & RESULTAAT

Met webcare kun je het verschil maken. Onze kracht zit in het toevoegen van een personal touch. De webcare-specialisten bij Scooperz maken écht contact met de doelgroep. Op ieder relevant bericht komt een persoonlijke reactie. Social media is immers dé plek om je online zichtbaarheid te vergroten en het gesprek met de burgers aan te gaan!

Na vijf maanden webcare voor de gemeente Den Haag blikken we terug op een hele fijne en geslaagde samenwerking.

Denk je er ook over na om je webcare (tijdelijk) uit te besteden tijdens bijvoorbeeld een verlof, vakantie, of verwacht piekmoment? Bekijk hier wat we voor je bedrijf zouden kunnen betekenen!

'Erg knap hoe de webcare specialisten van Scooperz snel hun weg wisten te vinden naar de verschillende vakafdelingen en de diverse gemeentelijke onderwerpen zich eigen te maken. Ze hebben ons een verfrissende blik gegeven op hun spontane stijl burgers direct, correct en vriendelijk te woord te staan. Een leerzame en prettige samenwerking.'

Kim Le Cao
Product Owner Social Media & Beeldproducties – Gemeente Den Haag