Gymshark X Stan Browney

Van sponsorship tot ambassadeurschap; een samenwerking met Gymshark is Stan Browney op zijn (sportieve) lijf geschreven!

Gymshark is een echte trendsetter als het gaat om het inzetten van influencers en ambassadeurs. Het fitnesskledingmerk creëert online zichtbaarheid door hun kleding in video’s van fitness-influencers te laten zien.

Zeg jij fitness-influencers, dan zeggen wij natuurlijk Stan Browney! In de video’s die hij maakt gaat hij de tofste sportuitdagingen aan. Op zijn YouTube-kanaal heeft hij meer dan 1,4 miljoen internationale volgers. Scooperz verzorgt het management van Stan en regelt daarmee alle samenwerkingen waaronder deze!

AANPAK

YouTube campagne

Als je het ons vraagt zijn Gymshark en Stan een match-made in heaven. Gymshark dacht er precies zo over, en vroeg een samenwerking met Stan aan. Het zou gaan om drie video’s, waarin Stan volledig vrij was in de invulling.

Dat hoef je Stan maar één keer te vragen. Hij bedacht drie vette uitdagingen en showde de gear van Gymshark in zijn video’s alsof hij nooit anders had gedaan.

De moeilijkste push-up en de lastigste TikTok-challenges, Stan Browney gaat geen uitdaging uit de weg. Op een natuurlijke manier integreerde hij het merk in zijn video’s.

RESULTATEN

Ambassadeurschap Stan met Gymshark

De video’s van Stan konden zoals gewoonlijk weer rekenen op talloze views en duizenden reacties van de kijkers. De video uit deze case haalde alleen al 1,7 miljoen views! Een vruchtbare samenwerking kunnen we dus wel zeggen. En het bleef niet bij deze resultaten.

De samenwerking tussen Stan en Gymshark is zo goed bevallen, dat er nu samengewerkt wordt in de vorm van een ambassadeurschap waarbij Stan gedurende het jaar in zijn content steeds Gymshark zal dragen en promoten.

 

Wil je meer van onze influencer marketing-pareltjes zien? Bekijk ze hier en ontdek wat we voor jouw merk kunnen betekenen.