SERVICES

Noem ons ‘social addicts’. We zijn er trots op! Hier, bij social media bureau Scooperz, werken we aan de tofste social media accounts, de meest winstgevende campagnes en de mooiste websites. Dit doen we in zeven domeinen: Social media content, Webcare, Advertising, Web development, Influencer Marketing, Talentmanagement en SEO/SEA. Ieder met zijn eigen toppers en talenten, maar wel als één team.

SOCIAL MEDIA CONTENT

WEBCARE

ONLINE ADVERTISING

WEB DEVELOPMENT

INFLUENCER MARKETING

TALENTMANAGEMENT

SEO/SEA

SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media content waar je mee opvalt

In een stroom van social media posts scrollen mensen zo over je content heen. Bij Scooperz maken we “thumbstoppers” die raken en resultaat opleveren. Likes, kliks, interacties of sales? Ons team van allround designers, one-liner experts en creatieve cameramensen weet precies wat scoort op social media.

service Social Media Content set Scooperz
service Webcare agents Scooperz
Webcare

Wij zijn altijd en overal online. En guess what?

Dat is jouw social media community ook. Daarom is ons webcareteam 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar in meerdere talen. Ja, dat is dus óók in het weekend én op feestdagen.

ONLINE ADVERTISING

Online advertising is scoren met details.

Eén woord kan het verschil maken in conversie. Of het nu gaat om het promoten van je daily content, een zoekwoordcampagne op Google of het adverteren van je video op YouTube, wij zorgen dat jouw merk onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

service Social Advertising Scooperz
WEB DEVELOPMENT

Ontvang jij al nieuwe klanten met je website?

We scrollen wat af met z’n allen. In deze stroom van social media content, advertenties en Google zoekresultaten wil je opvallen met je website. En als je dit voor elkaar hebt, wil je dat je online bezoeker jouw klant wordt. Ding-dong: jij bent hier aan het juiste (web)adres!

SEO/SEA

Online vindbaarheid

Met SEO en SEA creëer je allerlei nieuwe wegen die nog verder leiden dan Rome. Je doelgroep is ongetwijfeld online op zoek naar precies hetgeen dat jij te bieden hebt, dus nu is het nog zaak dat zij je website vinden en overgehaald worden. Zorg er dus voor dat jij die zoekende doelgroep opvangt en sta prominent bovenaan in de zoekmachines!

service seo en sea
services Influencers - Jeremy Frieser Enzo Frieser
INLFUENCER MARKETING & TALENTMANAGEMENT

De ideale match tussen influencer en product?

Zij bereiken miljoenen volgers en brengen hen in contact met verschillende producten. Maar hoe vind je nou de ideale match voor jouw product of dienst? Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland en helpt jou daar graag bij!

Liked dit je wat?

Bel ons op +316 410 866 88 of mail naar info@scooperz.nl.