SOCIAL MEDIA SERVICES

Noem ons ‘social addicts’. We zijn er trots op! Hier, bij social media bureau Scooperz, werken we aan de tofste social media accounts, de meest winstgevende campagnes en de mooiste campagnes. We zijn gespecialiseerd in: Social media content, Webcare, Advertising, Influencer Marketing & Talentmanagement.  Ieder met zijn eigen toppers en talenten, maar samen als één team.

ONLINE CAMPAGNES

SOCIAL MEDIA CONTENT

WEBCARE

INFLUENCER MANAGEMENT

INFLUENCER CAMPAGNES

ONLINE ADVERTISING

SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media content waar je mee opvalt

In een stroom van social media posts scrollen mensen zo over je content heen. Bij Scooperz maken we “thumbstoppers” die raken en resultaat opleveren. Likes, kliks, interacties of sales? Ons team van allround designers, one-liner experts en creatieve cameramensen weet precies wat scoort op social media.

social media content
influencer marketing
INLFUENCER CAMPAGNES & MANAGEMENT

Influencer marketing

Zij bereiken miljoenen volgers en brengen hen in contact met verschillende producten. Maar hoe vind je nou de ideale match voor jouw product of dienst? Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland en helpt jou daar graag bij!

Webcare

Wij zijn altijd en overal online. En guess what?

Dat is jouw social media community ook. Daarom is ons webcareteam 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar in meerdere talen. Ja, dat is dus óók in het weekend én op feestdagen.

Social media services webcare