SERVICES

Noem ons ‘social addicts’. We zijn er trots op! Hier, bij social media bureau Scooperz, werken we aan de tofste social media accounts, de meest winstgevende campagnes en de mooiste websites. Dit doen we in vier domeinen: Social media content, Webcare, Advertising en Influencers. Ieder met zijn eigen toppers en talenten, maar wel als één team.

SOCIAL MEDIA CONTENT

WEBCARE

SOCIAL ADVERTISING

INFLUENCERS

SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media content waarmee je opvalt

In een stroom van social media posts scrollen mensen zo over je content heen. Wij bij Scooperz maken “thumbstoppers” die raken en resultaat opleveren. Likes, kliks, interacties of sales? Ons team van all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen weet precies wat scoort op social media.

service Social Media Content set Scooperz
service Webcare agents Scooperz
Webcare

Wij zijn altijd en overal online. En guess what?

Dat is jouw social media community ook. Daarom is ons webcareteam 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar in meerdere talen. Ja, dat is dus óók in het weekend én op feestdagen.

SOCIAL ADVERTISING

Social advertising is scoren met details.

Een woord kan het verschil maken in conversie. Of het nu gaat om het promoten van je daily content of een campagne met ruim 5 miljoen views in een week, als social media bureau weten wij hoe je content onder de aandacht brengt op online kanalen.

service Social Advertising Scooperz
services Influencers - Jeremy Frieser Enzo Frieser
Influencers

De ideale match tussen influencer en product?

Zij bereiken miljoenen volgers en brengen ze in contact met verschillende producten. Maar hoe vind je nou de ideale match voor jou product of dienst? Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland en helpt jou daar graag bij!

Liked je dit wat?

Bel ons op +316 410 866 88 of mail naar info@scooperz.nl.