BEN JE INFLUENCER?

Heb je een grote following base opgebouwd via YouTube, Instagram, een blog of een ander online kanaal en wil je hier geld mee verdienen? Dan kunnen wij je helpen! Als influencer agency hebben we contact met de grootste Benelux merken en regelen we deals tussen influencers en deze merken.

Verdienen als influencer?

Je hebt een grote following opgebouwd en wordt steeds vaker benaderd voor samenwerkingen, maar je weet niet wat je er precies uit kunt slepen. Hoe hou je al die awesomeness die je met de wereld deelt rendabel?

Jij doet wat je leuk vindt en wij helpen jou met je business.

De short cut-versie:

  • Je bezighouden met datgeen wat je leuk vindt, wij helpen je verdienen
  • We helpen je met onderhandelen met merken
  • We zetten een plan op voor jouw groeimogelijkheden
  • Samen brainstormen over toffe (out-of-the-box-)content
DEALS VOOR INFLUENCERS
Wij hebben connecties met de grootste merken binnen de Benelux en kunnen influencer campagnes voor je regelen.
INFLUENCER MANAGEMENT
Voor de grootste influencers en aanstormende talenten regelen wij het volledige management. Jij kunt doen wat jij het leukst vindt en wij zorgen voor de zakelijke kant!
CREATIEF TEAM
Naast gave campagnes en deals kunnen we je helpen bij het versterken van je eigen merk en opstellen van je tarieven. Ons productieteam kan je helpen met visuals en edits.

Bij Scooperz zien we influencers

als samenwerkingspartners. We vinden het belangrijk dat je bij je authentieke zelf blijft, daar zit namelijk jouw kracht. Ons influencer management team bestaat uit ervaren marketeers. Zij kennen het werkveld en weten hoe ze deals moeten maken. We geven je de ruimte om te bepalen wat bij je past en we adviseren je zodat jij kunt groeien. Als influencer marketing bureau zijn we proactief met het binnenslepen van leuke merken die bij jou passen. Zo kun je er meer uitslepen dan wanneer je het alleen zou doen.

Meld je aan als influencer of bel ons: +316 410 866 88

We zijn op zoek naar sprankelende persoonlijkheden. Bijzondere mensen met wie we unieke momenten kunnen creëren die jouw fans tof vinden.