MET GOEDE WEBCARE

DONATEURS BEHOUDEN

Goede doelen hebben te maken met een sterke terugloop in vaste donateurs (Onderzoek Volkskrant 09-2019 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/goede-doelen-verliezen-steun-trouwe-donateurs~b415b58ad/) Ze zetten grootschalige en dure marketingcampagnes op om donateurs te werven, maar het behouden van bestaande donateurs wordt daarbij vaak vergeten. Webcare kan daar sterk aan bijdragen. Voor goede doelen als CliniClowns en Prins Bernard Cultuurfonds helpen we donateurs te behouden en aanwezige fans over te halen deze doelen te ondersteunen. En niet zonder succes. In 2019 was CliniClowns (samen met Natuurmonumenten) het enige goede doel dat geen donateurs kwijtraakte!
Ons bevlogen webcare team is gespecialiseerd in de combinatie van service en leuke interacties. Zij maken fans van je potentiële doelgroep. Van fans maken ze ambassadeurs, van ambassadeurs donateurs! Ook meer donateurs door webcare? Neem contact met ons op!

Work

Cliniclowns

Zonder donateurs geen bestaansrecht! Door met elke bezoeker op social media een persoonlijk gesprek te voeren, blijven ze betrokken bij je organisatie. Zo blijven ze je niet alleen (financieel) ondersteunen, maar trekken ze als ambassadeurs ook nieuwe fans aan!

Clini Clowns Creative
Prins Bernhard Cultuurfonds webcare reactie

Prins Bernard Cultuurfonds

Het Prins Bernard Cultuurfonds zocht nieuwe donaties en donateurs om cultuurmakers die door de Coronacrisis zonder inkomen zitten, te ondersteunen. Met persoonlijke conversaties op Facebook, raak je sneller de juiste snaar en beweeg je mensen om een bijdrage te leveren. Met webcare pieken tijdens campagnepieken? Neem contact met ons op!

Tijdelijke of langere ondersteuning voor je organisatie nodig?

Neem contact met ons op!