Duncan

199k
362k
147k
15k

Intro

Al sinds zijn jonge jaren is Duncan helemaal gek op gamen. Dit is zijn passie. Toen hij 12 was, zag hij andere YouTubers ontzettend veel lol hebben met het spelen van spellen en dit delen op de videosite. Duncan besloot dat hij dit ook wilde doen, en ging van start. Nu, jaren later, heeft hij meer dan 300.000 volgers op het platform en genereert hij maandelijks miljoenen views!

Duncan speelt allerlei verschillende spellen, maar zijn favoriete games zijn Fortnite, Minecraft en Rocketleague. Duncan’s skills en persoonlijkheid, gecombineerd met de populariteit van Fortnite, zorgden in februari 2018 voor zijn absolute doorbraak!

723
Volgers

Op alle platformen

1531

Videos

362

Subscribers

98

Views

@djuncan

Advies

Advies voor mensen die ook influencer willen worden

Zorg dat je zelf altijd veel plezier hebt! Mocht het er een keer wat minder uitzien, dan is doorzettingsvermogen heel erg belangrijk. Focus vooral op content maken en zorg dat er altijd weer iets leuks en nieuws te zien is voor je kijkers.

On stage evenement

Gamen Boogschutter Wereldkampioenschap
Legends of Gaming live

Online programma’s

Playstation – For the Players

Meet-up’s

Meet & greet in Toverland

Toekomst

Plannen voor de toekomst

In 2020 ben ik van plan om een heel groot en gaaf livestream event te organiseren, hierover later meer! Ik vind het vooral heel belangrijk dat mensen kijken voor wie ik ben en niet per se voor de game die gespeeld wordt. Dat ze iets anders of iets geks ook leuk vinden om te kijken, ook al is het niet de ‘normale’ content. Verder blijf ik fotografie heel leuk vinden en ga ik hiervan zo veel mogelijk delen op Instagram.

Duncan bereikt honderdduizenden jong volwassenen per dag! Benieuwd wat hij voor jouw merk kan betekenen?

Samenwerken met

Duncan

Stuur ons een bericht!  Contactgegevens

  Felix van Wissen
  Influencer management
  TeamDuncan@Scooperz.nl
  +31 6 53 75 66 20
  +31 768 200 202

  Mediakit Jeremy

  Downloaden

  Benieuwd naar al onze talenten?

  Bekijk hier het overzicht