Jeremy Frieser

628k
727k
691k
90k

Een online entertainer!

Jeremy Frieser is jaren geleden begonnen met zijn eigen YouTube kanaal. Naast zijn opleiding nam hij video’s op en plaatste deze op YouTube – dit werd een groot succes! Door YouTube heeft hij veel nieuwe mensen ontmoet en een aantal hiervan zijn heel goede vrienden geworden met wie hij ook veel content maakt en plaatst (o.a. Gamemeneer 1M+ & xLinktijger 600k). Ze hebben elkaar geholpen om te groeien, maar vinden het vooral ook leuk om tijd met elkaar door te brengen.

Na enkele jaren wilde Jeremy van zijn video’s zijn werk maken. Om zich goed voor te bereiden, heeft hij een passende opleiding gevolgd en is sinds 2018 fulltime creator zodat hij nog meer tijd kan besteden aan zijn YouTube, Instagram en TikTok

2,1
Volgers

Op alle platformen

987

Videos

727

Subscribers

246

Views

@jeremyfrieser

Jeremy Frieser advies
Advies

Advies voor mensen die ook influencer willen worden

“Begin niet omdat je een grote of bekende influencer wilt worden, maar omdat je het leuk vindt om te doen. Maak content over iets wat je passie is. Alleen dan kun je het maken van content volhouden en zullen mensen in je video’s en posts terugzien dat je het leuk vindt om te doen! Reken er ook op dat het jaren duurt voordat iets succesvol kan zijn. Je moet dus creatief zijn, maar ook vooral een doorzetter.”

VEED Awards

Beste comedy-YouTuber 2019
Beste vlogger 2019

Filmografie

Brugklas: de tijd van m’n leven (2019)
Misfit 2 (2019)

Online programma

Legends of Gaming NL 2016-heden

Samenwerkingen
Jeremy Frieser talent management
Toekomst

Plannen voor de toekomst

Jeremy’s plannen voor de toekomst zijn vooral doorgaan met wat hij nu doet. “Ik heb er veel lol in en wil vooral blijven doen wat goed werkt.” Wel gaat hij zijn producties uitbreiden en (hopelijk) hele toffe, nieuwe series starten!

Jeremy bereikt honderdduizenden jong volwassenen per dag! Benieuwd wat hij voor jouw merk kan betekenen?

Samenwerken met

Jeremy

Stuur ons een bericht!  Contactgegevens

  Felix van Wissen
  Influencer management
  TeamJeremy@Scooperz.nl
  +31 6 53 75 66 20
  +31 768 200 202

  Mediakit Jeremy

  Downloaden

  Benieuwd naar al onze talenten?

  Bekijk hier het overzicht