INFLUENCER INZETTEN

Wil je een influencer inzetten voor een campagne? Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland en helpt je graag! We werken met micro-, macro- en mega-influencers en selecteren de juiste influencers voor jouw producten en diensten.

Zij zijn de supersterren van deze tijd

Op internet hebben ze duizenden of zelfs miljoenen volgers. Social media influencers weten precies wat hun fans interesseert. Als influencer marketing bureau hebben wij een breed netwerk van influencers. En: jij kunt ze inzetten voor de promotie van jouw merk!

BLOGGERS & VLOGGERS
Wij werken met de grootste en bekendste influencers, maar zijn ook sterk in het bemiddelen van influencers in niche markten.
INTERNATIONAAL NETWERK
De influencers in de Benelux-markt kennen wij als geen ander. Maar wist je dat we ook een internationaal netwerk van influencers hebben dat we kunnen inzetten voor je merk? 
OPTIMALE MERKBELEVING
Wij geloven in langdurige samenwerkingen tussen merken en influencers. De campagnes die wij inzetten zijn geloofwaardig en zorgen voor optimale merkbeleving. 

Wij weten hoe je specifieke doelgroepen kunt bereiken

via online influencers. Posts op Instagram, YouTube-video’s over je producten of advertorials op bekende blogs? Onze social media influencers zorgen ervoor dat jouw merk op de juiste manier in de spotlights staat. Als influencer agency hebben we inmiddels jarenlange ervaring in influencer management. Voor een gave campagne ben je bij ons aan het juiste adres!

Influencer inzetten?

Stuur ons een bericht!OOK INTERESSANT

Social media content helpt je merk

De meeste merken halen nog te weinig uit hun eigen social media kanalen. Met de juiste aanpak scoort je merk zo duizenden likes, kliks en interacties hoger. Daar heb je all-round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben!

WIJ REGELEN OOK ONLINE ADVERTISING

Online advertising is scoren met details

Wij zorgen dat jouw merk gezien en gevonden wordt. Op het juiste moment. Op de juiste plek. En door de juiste doelgroep. Ons advertising team weet álles van merkbekendheid, overweging, conversie en loyalty en hoe we jouw doelgroep door deze fases kunnen begeleiden.