ONLINE ADVERTISING

Online advertising is scoren met details. Eén woord kan het verschil maken in conversie. Of het nu gaat om het promoten van je daily content op social media, een zoekwoordcampagne op Google of het adverteren van jouw video op YouTube, wij zorgen dat jouw merk onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Mooi werk verdient waardering

Dat moet gezien worden. Een billboard zet je ook niet in je huiskamer, die wil je langs de A2! Zo werkt dat met social media ook. Je hebt meer nodig dan alleen de likes van je collega’s en hun enthousiaste moeders. Dat kan met online advertising en de inzet van influencers. Wij kennen de ins en outs van alle kanalen en waar we jouw content het beste kunnen adverteren.

OP ALLE KANALEN
We adverteren op de grootste social media kanalen voor onze klanten én natuurlijk op Google. Een campagne op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest of Snapchat? Doen we! Wij weten waar jouw doelgroep is en hoe we zijn aandacht kunnen trekken.
SPECIFIEKE TARGETING
Het gave van adverteren op online platformen, is dat je doelgroepen heel specifiek kunt targeten. Vrouwen van 40 jaar met kinderen tot 13 jaar in de omgeving van Den Haag die een tweede auto willen kopen, om maar iets te noemen. Welke doelgroep je ook wilt bereiken, wij helpen je.
BESTE RESULTATEN
We weten hoe we mediabudgetten online efficiënt moeten inzetten om de mooiste resultaten te behalen en hebben daarbij veel contact met Facebook en Google. Dit combineren we met hoge betrokkenheid en gave content die ons creatieve team maakt. Zo krijg jij het beste resultaat!
Social Advertising Tango viraal

Online advertising is scoren met details

Eén woord kan het verschil maken in conversie. Onze advertising specialisten bepalen samen met jou de strategie en weten dan precies aan welke knoppen zij moeten draaien. Zo behalen zij het optimale resultaat voor jouw campagnes. Daily content promoten of dynamische retargeting advertenties lanceren met behulp van een Facebook-pixel? Geen probleem. Via alle online kanalen weet ons team precies hoe ze de content onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Onze specialisten niet voor niets gecertificeerd Facebook Buying Professionals en Google Partner! We durven wel te zeggen dat wij met onze advertentiecampagnes de allerbeste resultaten op social media en Google behalen. Sorry collega’s. ?

Uiteindelijk draait het om de resultaten, nietwaar?

Je ad spend moet wel wat opleveren. We weten wat we doen, omdat we meten wat we doen. Wil je weten hoeveel producten er in het winkelwagentje zijn gestopt naar aanleiding van de advertenties op Instagram en YouTube? Natuurlijk! Iedere online advertising campagne wordt door ons verwerkt in een uitgebreide rapportage met alle optimalisaties, learnings en aanbevelingen. Zo zie jij hoe wij jouw doelstellingen verwezenlijken. Wij blij. Jij blij.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Stuur ons een mail naar info@scooperz.nl
of bel naar +316 410 866 88.