SEO/SEA

De vindbaarheid van je website is van groot belang. Je doelgroep is immers geen Sherlock Holmes en zal dus ook beperkte moeite doen om je website te bereiken. Daarom zorgen wij met SEO en SEA dat je website met stip bovenaan in de zoekresultaten belandt!

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. In een tijd waarin bijna ieder product en iedere dienst in overvloed wordt aangeboden, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat je bedrijf zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing staat. Je wilt tenslotte dat jouw website in de zee van aanbod als eerst wordt gezien. Een goede SEO strategie is een langetermijnstrategie: een langer traject met de juiste aanpak zorgt ervoor dat je website scoort op relevante zoektermen!

SEA

Nee helaas, een tripje naar de zee zit er hier niet in. SEA staat namelijk voor Search Engine Advertising, oftewel betaald adverteren in een zoekmachine. SEA is op veel verschillende momenten relevant, maar maakt vooral veel verschil in de overwegings- en aankoopfase van het beslissingsproces van je doelgroep. Met goede SEA vergroot je het aantal verwijzingen naar je website en social media kanalen drastisch en haal je dus jouw doelgroep binnen!

DOELGROEP
Behoud de connectie met je doelgroep! Met goede SEO en SEA zorgen we ervoor dat je doelgroep direct terecht komt op jouw website.
ANALYSES
Meten is weten: aan de hand van uitgebreide analyses bepalen we wat voor jou de relevantste zoekwoorden zijn!
HOOG IN DE ZOEKRESULTATEN
Onze professionals zorgen ervoor dat je site altijd hoog in relevante zoekresultaten staat.
seo/sea activity

Online vindbaarheid

Met SEO en SEA creëer je allerlei nieuwe wegen die nog verder leiden dan Rome. Je doelgroep is ongetwijfeld online op zoek naar precies hetgeen dat jij te bieden hebt, dus nu is het nog zaak dat zij je website vinden en overgehaald worden. Zorg er dus voor dat jij die zoekende doelgroep opvangt en sta prominent bovenaan in de zoekmachines!

WEBCARE BIJ SCOOPERZ

Wij zijn altijd en overal online. En guess what?

Dat is jouw social media community ook. Pas maar op, want als wij content voor je gaan maken, dan gaan ze reageren! En omdat marketing tegenwoordig draait om conversaties, is ons webcareteam 7 dagen in de week, 24 uur per dag actief in meerdere talen. 

ONLINE ADVERTISING BIJ SCOOPERZ

Online advertising is scoren met details.

Als je gave content plaatst, wil je wel dat deze gezien wordt. Wij zorgen dat jouw merk gezien en gevonden wordt. Op het juiste moment. Op de juiste plek. En door de juiste doelgroep. Ons advertising team weet álles van merkbekendheid, overweging, conversie en loyalty en hoe we jouw doelgroep door deze fases kunnen begeleiden.