SOCIAL ADVERTISING

Social media advertising is scoren met details. Een woord kan het verschil maken in conversie. Of het nu gaat om het promoten van je daily content of een viral met ruim 5 miljoen views in een week, wij weten hoe je content via social advertising onder de aandacht brengt.

Mooi werk verdient waardering

Dat moet gezien worden. Een billboard zet je ook niet in je huiskamer. Die wil je langs de A2. Zo werkt dat met social media ook. Je hebt meer nodig dan alleen de likes van je collega’s en hun enthousiaste moeders. Dat kan met social media advertising en de inzet van influencers.

OP ALLE KANALEN
We adverteren op de grootste social media kanalen voor onze klanten. Een campagne op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest of Snapchat? Doen we!
SPECIFIEKE TARGETING
Het gave van adverteren op social media platformen is dat je doelgroepen heel specifiek kunt bereiken. Vrouwen van 40 jaar met kinderen tot 13 jaar in de omgeving van Den Haag om maar iets te noemen. Welke doelgroep je ook wilt bereiken, wij helpen je. 
BESTE RESULTATEN
We weten hoe we mediabudgetten op social moeten inzetten en worden daarbij begeleid door Facebook en Google. Dit combineren we met content die ons creatieve team maakt en zo krijg jij als klant het beste resultaat.
Social Advertising Tango viraal

Social media advertising is scoren met details

Eén woord kan het verschil maken in conversie. Als onze advertising specialisten eenmaal de strategie hebben bepaald, weten zij precies aan welke knoppen zij moeten draaien. Zo behalen zij het optimale resultaat voor jouw campagnes. Daily content promoten of dynamische advertenties lanceren met behulp van een Facebook-pixel? Geen probleem. Via alle social media kanalen weet ons team precies hoe je de content onder de aandacht brengt. We durven wel te zeggen dat wij met onze advertentiecampagnes de allerbeste resultaten op social media behalen. Sorry collega’s. 😉

Uiteindelijk draait het om de resultaten, nietwaar?

Je ad spend moet wel wat opleveren. We weten wat we doen, omdat we meten wat we doen. Wil je weten hoeveel producten er in het winkelwagentje zijn gestopt naar aanleiding van de advertenties op Facebook en Instagram? Natuurlijk! Iedere campagne wordt door ons verwerkt in een uitgebreide rapportage. Zo zie jij hoe wij jouw doelstellingen verwezenlijken. Wij blij. Jij blij.

CONTENT BIJ SCOOPERZ

Met de juiste social media content scoor je beter

Scoren met social advertising doe je niet alleen door de inzet van mediabudget. Om op te vallen in een tijdlijn met honderden berichten heb je krachtige beelden en sterke teksten nodig. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

INFLUENCERS BIJ SCOOPERZ

Adverteren via influencers die jouw doelgroep kennen?

Adverteren op social media gaat verder dan gesponsorde posts op je eigen kanalen. Naast complete campagnes vanuit je eigen merk zetten we influencers voor je in. Mensen die jouw doelgroep al bereiken en kunnen overtuigen. Scooperz is gespecialiseerd in het koppelen van influencers en bedrijven in binnen- en buitenland.