SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media content kan je merk maken of breken. Met de juiste aanpak levert een krachtig beeld duizenden likes op en stijgen je online sales met 300 procent. Daar heb je allround designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

Je kunt nog zoveel social media posts plaatsen

op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin, als het niet gezien wordt, gaat het niet scoren. Ons team van specialisten weet welke social media content scoort. Van daily Instagram content tot een volledige Facebook campagne, de content die wij maken is voor iedere doelgroep precies on point. We begrijpen het spel en laten de nieuwste technieken voor je werken. Je social media uitbesteden aan Scooperz geeft je een grote voorsprong.

TEAM VAN CONTENT EXPERTS
Waarom krijgt de ene posts duizenden likes en de andere geen? Wij weten precies hoe dat komt. Ons content team is verantwoordelijk voor tal van virals op social media en gaat ook graag voor jouw merk aan de slag. 
DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
Vroeger kon je nog scoren met een stockfoto op social media. Vergeet dat nu maar. Tegenwoordig moet je video en animatie inzetten om de aandacht te trekken. Grote en complexe producties? Kan. Maar we maken ook tal van posts gewoon in onze eigen studio. 
CONTENT DIE RAAKT
Veel producers willen enkel de grootste en gaafste campagnes ontwikkelen. Wij willen liever goed scoren. Dat doe je soms met een gifje dat je in een uurtje hebt gemaakt, en soms met een grote productie op locatie met een heel team. Als het maar raakt. Opvallen in de tijdlijn vinden wij leuk. 
Wilhelmina creative

De mooiste social media content ontstaat

niet achter een beeldscherm. Die creëer je in de echte wereld. Dat is authentiek, dat is wat jouw doelgroep raakt. Het is meer dan één plaatje. Het is het totaalplaatje van de juiste strategie waarin een video viral potentie krijgt, een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je advertentiecampagne jouw sales met 300 procent verhoogt. Voor jou trekken we de wijde wereld in, en jij mag mee.

Contentcreatie is geen one man job.

Daar heb je een team van social media specialisten voor nodig: allround designers, creatieve videoproducers en advertising specialisten. Die ook nog eens weten wat scoort én bekend zijn met de nieuwste technologie. Mag jij raden wie dat team in huis heeft ;-).

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Stuur ons een mail naar info@scooperz.nl
of bel naar +316 410 866 88.