SOCIAL MEDIA CONTENT

Social media content kan je merk maken of breken. Met de juiste aanpak levert een krachtig beeld duizenden likes op en stijgt je online sales met 300 procent. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

Je kunt nog zoveel social media posts op

Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin zetten, als het niet gezien wordt houdt het op. Ons team van specialisten weet welke social media content scoort. Van daily Instagram content tot een volledige Facebook campagne, de content die wij maken is per doelgroep precies on point. We begrijpen het spel en laten de nieuwste technieken voor je werken. Jouw social media uitbesteden aan Scooperz geeft je alvast een grote voorsprong.

TEAM VAN CONTENT EXPERTS
Waarom krijgt de ene posts duizenden likes en de andere geen? Wij weten precies hoe dat komt. Ons content team is verantwoordelijk voor tal van virals op social media en kan ook voor jou merk aan de slag. 
DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
Vroeger kon je nog scoren met een stockfoto op social media. Vergeet dat nu maar. Je moet tegenwoordig video en animatie inzetten om de aandacht te trekken. Grote en complexe producties? Kan. Maar we maken ook tal van posts gewoon in onze eigen studio. 
CONTENT DIE RAAKT
Iedere producer wil het liefst gave campagnes ontwikkelen. Wij willen liever goed scoren. Dat doe je soms met een gifje dat je in een uurtje hebt gemaakt en dan weer op locatie met een heel team. Als het maar raakt. Opvallen in de tijdlijn vinden wij leuk. 
social media post Oranjeboom

De mooiste social media content ontstaat

niet achter een beeldscherm. Die creëer je in de echte wereld. Dat is authentiek, dat is wat jouw doelgroep raakt. Het is meer dan één plaatje. Het is het totaalplaatje van de juiste strategie waarin een video viral potentie krijgt, een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je advertentiecampagne jouw sales met 300 procent verhoogt. Voor jou trekken we de wijde wereld in, en jij mag mee.

Contentcreatie is geen one man job.

Daar heb je een team van social media specialisten voor nodig: allround designers, creatieve videoproducers en advertising specialisten. Die ook nog eens weten wat scoort én bekend zijn met de nieuwste technologie. Mag jij raden wie dat team in huis heeft ;-).

WEBCARE BIJ SCOOPERZ

Wij zijn altijd en overal online. En guess what?

Dat is jouw social media community ook. Pas maar op, als wij content voor je gaan maken dan gaan ze reageren. En omdat marketing tegenwoordig draait om conversaties is ons webcareteam 7 dagen in de week, 24 uur per dag actief in meerdere talen. 

ADVERTISING BIJ SCOOPERZ

Social media advertising is scoren met details.

Als je gave posts plaatst op social media dan wil je wel dat ze door de juiste mensen gezien worden. Een billboard hang je immers ook niet op in je huiskamer, die wil je langs de A2. Ons advertising team plaatst jouw social media content en campagnes op de tijdlijn van je doelgroep.