WEBCARE

Jouw doelgroep is altijd en overal online. En je wilt dat jouw online klantenservice dat ook is. Guess what? Webcare uitbesteden bij Scooperz betekent een webcare team dat 24/7 voor je klaarstaat. Ja, dat is dus óók in het weekend én op feestdagen. Werk je voor een overheidsorganisatie of ben je op zoek naar een partij die je kan ondersteunen in piekmomenten op webcare? Dan mag je deze pagina niet missen:
Waarom overheden hun webcare outsourcen bij Scooperz!

Na 512.316 tweets en 1.464.293 Facebook-reacties

kent Scooperz de kracht van online communities. Wil je een sterk merk op social zijn? Dan is het integreren van een dedicated webcare team binnen je social media strategie een must have.

24/7
Wij zijn net als jouw community altijd online. ‘s Ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. In het weekend én tijdens feestdagen.
MEERDERE TALEN
Bevindt jouw doelgroep zich in het buitenland? Wij bieden webcare ook aan in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Noors, Deens & Fins!
ALLE KANALEN
Van social media kanalen tot chatbots en chatfuncties op je website: wij zorgen ervoor dat jouw community jou overal kan bereiken.

Ons community management is zo persoonlijk als de whatsappjes naar je vriend en zo correct als de e-mails naar je baas.

Jouw merk wordt ons alter ego, jouw doelgroep onze BFF. We weten wat en hoe ze het willen. Hierdoor kunnen we op alle niveaus en onderwerpen met hen meepraten. Ons webcare team verandert ‘de klant’ in jouw fan. We blijven vriendelijk op momenten waarop anderen kwaad worden en beïnvloeden iedere online ervaring met positiviteit.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Prins Bernhard Cultuurfonds

Transavia

Transavia

Stella Fietsen

Stella Fietsen

CONTENT BIJ SCOOPERZ

Social media content is het totaalplaatje

Met de juiste strategie, waarin een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je sales met 300 procent verhoogt. Daar heb je allround designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

ONLINE ADVERTISING BIJ SCOOPERZ

Online advertising is scoren met details

Als je gave content plaatst, wil je wel dat deze gezien wordt. Wij zorgen dat jouw merk gezien en gevonden wordt. Op het juiste moment. Op de juiste plek. En door de juiste doelgroep. Ons advertising team weet álles van merkbekendheid, overweging, conversie en loyalty en hoe we jouw doelgroep door deze fases kunnen begeleiden.