VIDEOPRODUCTIE & VLOGS

75% procent van internetverkeer is video en de voorspelling is dat dit percentage blijft stijgen. Als je slim bent, pas je dus video marketing toe binnen je social media strategie. Social media video’s zijn totaal anders dan traditionele producties. Daarom maken wij  korte video’s die raken. Videoproducties en vlogs die opvallen in een tijdlijn op Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube. Video’s van nu.

Zakelijk vloggen: boost je bekendheid

Will Smith, Nick & Simon en minister Hugo de Jonge benutten deze kans: opvallen én scoren met vlogs. Toch zien we dat (zakelijk) vloggen echt een vak apart is. Hoe combineer je professionaliteit met persoonlijkheid? Hoe maak je van kijkers je abonnees? Ons videoteam is gewend vlogs te maken en weet hoe het spel van video marketing gespeeld wordt. We passen ons aan jouw specifieke wensen aan. Van concepting tot edits: wij begeleiden je naar een succesvolle zakelijke ‘vlogcarrière’ op een manier die jou tijd bespaart.

SUCCESVOLLE FORMATS
Vierkante kookvideo’s, Instagram stories om je product te lanceren, een zakelijke vlog? Wij bedenken formats die scoren op social media en voeren complete producties voor je uit. 
PRODUCTIE & EDITING
We hebben een productieteam in huis dat gespecialiseerd is in producties voor Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Editors en producers die weten wat online scoort. Van blogs van 30 minuten tot how-to video’s van 20 seconden. Wij maken ze. 
VLOG EDITORS
Vlog je en ben je op zoek naar een goede editor die in jouw stijl je beelden samenbrengt tot mooie vlogs? Onze editors zijn gespecialiseerd in vlogs. Lever je beeldmateriaal bij ons aan, wij zorgen voor de juiste cuts, overgangen en muziek.

Video-marketing

Wil je je producten in de spotlights zetten, je kernwaarden tonen of interactie aangaan met jouw doelgroep? Dan is video de marketing-tool voor jouw merk! Online gelden heel andere succeswetten dan op tv. Dus om er voor te zorgen dat jouw merk een online sterrenstatus bereikt, heb je conceptdenkers, een productie- en edit team en kennis over video advertising nodig. Dit team hebben wij in huis.

INFLUENCERS INZETTEN

Samenwerken met influencers op social media?

We maken video’s voor je merk en werken samen met influencers. Zij weten precies wat hun fans interesseert, mede daarom hebben ze duizenden of zelfs miljoenen volgers. Als bureau hebben wij een breed netwerk van influencers waarmee we samenwerken.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Posts die scoren op social

In een stroom van social media posts scrollen mensen zo over je content heen. Wij bij Scooperz maken “thumbstoppers” die raken en resultaat opleveren. Likes, kliks, interacties of sales? Ons team van all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen weet precies wat scoort op social media.