WAAROM OVERHEDEN HUN WEBCARE

OUTSOURCEN BIJ SCOOPERZ

Als gemeente of Ministerie kunnen door een campagne, crisis of evenement tijdelijke pieken in online vermeldingen ontstaan. Je reputatie bewaken op dit soort momenten en de kwalitatieve en snelle beantwoording waarborgen is dan essentieel. Onze ruime ervaring in webcare voor overheden zorgt ervoor dat je binnen een week extra capaciteit op webcare beschikbaar hebt. We weten snel onze weg te vinden binnen overheden, om te kunnen schakelen met experts, woordvoerders en beleidsadviseurs.

Het Scooperz webcare team bestaat uit HBO/WO geschoolde professionals met allen aanwijsbare ervaring in webcare voor overheden, in het bezit van een geldige VOG-verklaring en flexibel inzetbaar. Ons team is 7 dagen per week tussen 7:30 – 22 uur online. Naast het beantwoorden van vragen en online vermeldingen van burgers en pers, monitoren we sentiment en adviseren we over de juiste informatievoorziening via social media kanalen.

Work

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport

In tijden van onzekerheid zoals de coronacrisis zijn er veel vragen voor het Ministerie van VWS die online gesteld worden. Het webcare team van Scooperz biedt daarom ondersteuning in periodes waar er extra capaciteit vereist is. Dagelijks voorzien wij duizenden burgers van antwoorden op hun prangende vragen over het Coronavirus. Als vaste partner in webcare voor het Ministerie van VWS is ons team dagelijks online op de social media kanalen van het ministerie.
Bekijk hier de case!

Webcare overheden min vws

Koninklijke Luchtmacht

Voor de Koninklijke Luchtmacht beantwoordden we tijdens de Luchtmachtdagen vragen van bezoekers, losten klachten op en versterkten de band met fans door ter plekke gemaakte gifjes te delen in onze reacties. Bekijk hier de case!

Gemeente Den Haag

Het Scooperz webcare team is getraind om vragen, klachten en reacties onder posts voor overheidsorganisaties en gemeentes te beantwoorden. Voor gemeente Den Haag deden we dit al. Antwoorden op vragen over ruimtelijke ordening, burgerzaken, overlast, evenementen of stedelijke ontwikkeling. We weten ze te beantwoorden!

webcare overheden gemeente den haag
Tijdelijke of langere ondersteuning voor je overheidsorganisatie nodig?

Neem contact met ons op!