WEB DEVELOPMENT

We scrollen wat af met z’n allen. In deze stroom van social media content, advertenties en Google zoekresultaten wil je opvallen met je website. En als je dit voor elkaar hebt, wil je dat je online bezoeker jouw klant wordt. Ding-dong: jij bent hier aan het juiste (web)adres!

Ontvang jij al nieuwe klanten met je website?

Elke dag komen er duizenden websites bij. Hoe val je op in deze digitale jungle? Het team webdevelopers van Scooperz heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw website eruit springt én gevonden wordt door jouw nieuwe klanten.

BESCHIKBAAR OP ALLE DEVICES
Mobile first of toch liever op je 27 inch iMac? Onze webdesigns zijn op alle apparaten gebruiksvriendelijk.
GERICHT OP CONVERSIE
Met die snelle wereld van nu weten wij precies hoe jij jouw doelgroep boeit en het best kunt converteren.
EENVOUDIG TE BEHEREN
Niet onnodig lang wachten op het veranderen van een knopje of het plaatsen van een blog, want met onze websites kun jij zelf eenvoudig de content aanpassen en beheren.

Hè, maar jullie zijn toch een social media bureau?

Ja! En juist omdat we al ruim 9 jaar in de social media wereld meedraaien, weten we alles van de online customer journey. Zo weten we precies waar jouw doelgroep overheen scrollt, wanneer hij afhaakt en vooral waar hij online uithangt. Scooperz heeft deze kennis uitgebreid met een specialisatie in het bouwen van complete websites, webshops en campagnesites. We doen dit inmiddels voor de grootste merken in de Benelux. Onze webdevelopers bouwen websites op basis van de nieuwste technieken zoals HTML, PHP, Javascript en CSS.

Scooperz kan naast het ontwerpen en bouwen van jouw website er dus óók voor zorgen dat je via Google en social media zichtbaar wordt bij jouw doelgroep. We snappen hoe de consument zich gedraagt via het grote en kleine scherm. Hierdoor kunnen we optimale conversies realiseren via jouw website.

En, zijn wij de juiste webbouwer voor jouw nieuwe website?

Als je Google mag geloven is iedere websitebouwer de beste of het voordeligst. Hoe bepaal jij dat wij de juiste keuze zijn? Kom eens langs voor een bak koffie. We laten je graag de mogelijkheden zien en jij kunt vervolgens zelf bepalen of er een ‘klik’ is!

Wij bellen je terug!

Neem contact op met ons

 

Stuur ons een appje

+316 410 866 88

Bel ons

+31 768 200 202

Mail ons

info@scooperz.nl

CONTENT BIJ SCOOPERZ

Met de juiste social media content scoor je beter

Scoren met social advertising doe je niet alleen door de inzet van mediabudget. Om op te vallen in een tijdlijn met honderden berichten heb je krachtige beelden en sterke teksten nodig. Daar heb je allround designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

ONLINE ADVERTISING BIJ SCOOPERZ

Online advertising is scoren met details.

Als je gave content plaatst, wil je wel dat deze gezien wordt. Wij zorgen dat jouw merk gezien en gevonden wordt. Op het juiste moment. Op de juiste plek. En door de juiste doelgroep. Ons advertising team weet álles van merkbekendheid, overweging, conversie en loyalty en hoe we jouw doelgroep door deze fases kunnen begeleiden.