WEBCARE

Jouw doelgroep is altijd en overal online. En je wilt dat jouw online klantenservice dat ook is. Guess what? Webcare uitbesteden bij Scooperz betekent een webcare team dat 24/7 voor je klaarstaat. Ja, dat is dus óók in het weekend én op feestdagen.

Na 512.316 tweets en 1.464.293 Facebook-reacties

kent Scooperz de kracht van online communities. Wil je een sterk merk op social zijn? Dan is het integreren van een dedicated webcare team binnen je social media strategie een musthave.

24/7
Wij zijn net als jouw community altijd online. ‘S ochtendsvroeg tot ‘s avondslaat. In het weekend én tijdens feestdagen.
MEERDERE TALEN
Bevindt jouw doelgroep zich in het buitenland? We bieden webcare naast Nederlands ook in Engels, Spaans en Italiaanse.
ALLE KANALEN
Van social media-kanalen tot chatfuncties op je website: we zorgen er voor dat je community jou overal bereiken kan.

Onze webcare is zo persoonlijk als de whatsappjes naar je vriend maar zo correct als de e-mails naar je baas.

Jouw merk wordt ons alter ego, jouw doelgroep onze BFF. We weten wat en hoe ze het willen. Hierdoor kunnen we op alle niveaus en onderwerpen met hen meepraten. Ons webcare team verandert ‘de klant’ in jouw fan. We blijven vriendelijk op momenten waarop anderen kwaad worden en beïnvloeden iedere online ervaring met positiviteit.

CliniClowns betekenisvolle Webcare

CliniClowns

CONTENT BIJ SCOOPERZ

Social media content is het totaalplaatje

Met de juiste strategie, waarin een krachtig beeld duizenden likes oplevert en je sales met 300 procent verhoogt. Daar heb je all round designers, one-liner experts en creatieve cameramensen voor nodig. Laten wij dit team nu net in huis hebben.

ADVERTISING BIJ SCOOPERZ

Social media advertising is scoren met details

Een woord kan het verschil maken in conversie. Of het nu gaat om het promoten van je daily content of een viral met ruim 5 miljoen views in een week, wij weten hoe je content onder de aandacht brengt.