fbpx
23 maart 2019

YouTuber Jeremy Frieser kampeert als eerste persoon ooit in Disneyland Parijs

Jeremy Frieser, winnaar van de Veed award voor Beste Vlogger & Comedy YouTuber, heeft vannacht in Disneyland Paris gekampeerd! Hij sliep 1 nacht in een luxe tent in het Disneyland Park, ter gelegenheid van het gloednieuwe seizoen The Lion King & Jungle Festival dat van 30 juni t/m 22 september te zien is.

Speciaal voor deze Night in the Jungle heeft Disneyland Paris voor 1 nacht een exclusief glamping kamp opgezet. In het Disneyland Park met zes luxe tenten voor 2 personen. Nog nooit eerder heeft iemand in de Disney Parken geslapen!

YouTuber Jeremy en zijn vriendin Roos Jansen zijn groot liefhebbers van Disney. Samen met presentatrice Gwen van Poorten, kregen zij de unieke kans om in een van de tenten te overnachten.

Om het glamping kamp te vinden moest Jeremy een avontuurlijke speurtocht volbrengen, waarbij hij een exclusieve sneak preview kreeg van de nieuwe shows van The Lion King & Jungle Festival. Eenmaal bij de tent aangekomen kon hij genieten van een gezellig kampvuur en bezoek van enkele Disney Figuren, zoals Baloe, Koning Lowietje en Donald en Katrien.

Jeremy Frieser is een 22-jarige Nederlandse YouTuber. Hij plaatst wekelijks meerdere video’s op zijn kanaal Jeremy. Zijn content bestaat voornamelijk uit vlogs en reageer video’s, waaronder de populaire series SatSat en UnSun. Zijn kanaal heeft ruim 600.000 abonnees en maandelijks zo’n 7 miljoen views.

Op het  Instagram account van de YouTuber kregen volgers via stories en posts te zien hoe Jeremy de nacht doorbracht in het park.

youtuber jeremy kampeert als eerste persoon ooit in disneyland parijs

Wil je samenwerken met Jeremy? Neem dan contact met ons op via teamjeremy@scooperz.nl of +31 768 200 202